תופעות לוואי לתרופות לקוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי לתרופות לקוליטיס
    יעלי
    15/10/2013

שלום, אני בת 38, אמא לארבעה, חולת קוליטיס מזה קרוב ל- 4 שנים. לפני שנה וחצי עברתי התקף חמור, שטופל בקורטיזון ובסופו עברתי לטיפול עם אימוראן. לפני חצי שנה היה התקף נוסף, שהפעם הצלחתי להתגבר עליו ללא סטירואידים - עם כדורי רפאסל וחוקנים בלבד, תוך העלאת מינון האימוראן. לפני כחודש סיימתי עם החוקנים ומאז אני לוקחת רק כדורי רפאסל (במינון של 4 גרם ליום) ואימוראן (150 מ"ג ליום). בשבועיים-שלושה האחרונים אני סובלת משינויים קיצוניים במצבי רוח ותגובות רגשיות לא פרופורציונליות (של מועקה ללא סיבה, עצב מוגזם, בכי וכו') - תופעות שאם לא הייתי יודעת שאין סיכוי, הייתי יכולה לחשוב שאני בהיריון.. כשקראתי את דפי התרופות ראיתי שברפאסל מצויינת תופעת לוואי שיש לגשת בגינה לרופא והיא "רגישות יתר". האם הקושי הרגשי קשור לתרופות? האם זו רגישות הייתר עליה מדובר? מה יכול להיות הגורם לתופעה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי לתרופות לקוליטיס - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    24/10/2013

רגישות יתר מדובר על תופעות אלרגיות כמו פריחה קוצר נשימה וכן הלאה, לא על רגישות במצב הרוח.
    לא הייתי מיחס את התיאור שלך לתרופות...
    תבדקי כוונים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו