דם בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה
    לימור
    05/01/2014

לפני כשבוע גיליתי דם על הצואה + קצת רירית לבנה בליווי של גזים למשך היום ללא ריח אני בת 40 בריאה לחלוטין לא מעשנת לא שותה במשקל תקין .
    אין שינוי בתדירות היציאות או בשינוי הצואה יש לציין שבזמן האחרון יש לי כאבי גב תחתון שלא היו קודם כלל וללא כאבי בטן מיוחדים
    במשפחתי אין היסטוריה של סרטן מעי הגס אך אמי חלתה בסרטן נוירואנדוקריני בלבלב בגיל 60
    ברצוני לציין שלפני כשלושה ימים עשיתי בדיקות דם+שתן שיצאו תקינים.
    שאלתי היא האם יש קשר כאבי הגב לדימום בצואה?
    והאם אני נמצאת בקבוצת סיכון לחלות בסרטן מעי הגס בגלל ההיסטוריה של אמי
    ואיזה עוד אופציות יכולות להיות חוץ מגידול ממאיר
    דבר אחרון מעולם לא סבלתי מתחורים ואין לי שום כאב בזמן הטלת הצואה
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

• דם בצואה - תגובה

ד``ר עופר פורים
    06/01/2014

לפי הפרטים שכתבת הייתי מציע לגשת בהקדם לגסטרואנטרולוג ולבצע בירור כולל קולונוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה

לימור
    06/01/2014

לפי התשובה שלך אני מבינה שיש חשד גבוה לסרטן מעי הגס האם בגלל שאמא שלי חלתה בסרטן הלבלב האם יש קשר? חשוב לי לדעת והאם יש קשר לכאבים בגב התחתון שהחלו במקביל באותו זמן חשוב לי לדעת
    תודה מראש וסליחה שאני נודניקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה - תגובה

ד``ר עופר פורים
    06/01/2014

מכיון שלא אובחנת כחולה עם סרטן מעי גס אך דווחת על דימום בצואה וגזים יש צורך בקולונוסקופיה על מנת להבין האם מדובר בדלקת או מצב אחר שסרטן מעי גס יכול להיות אחד מהם מכיון שאין אבחנה .
    אינני יודע האם כאבי הגב קשורים לכך.
    כמו כן. מכיון שלא אובחנת ואני מאחל לך שאכן לא מדובר בסרטן אין אפשרות
    להתייחס האם יש קשר לסרטן של אימך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו