יעוץ דחוף לגבי לקיחת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף לגבי לקיחת תרופה
    אביבית
    02/04/2008

אני בת 40 סובלת מדימומים מפי הטבעת מזה 3 שנים שבאים והולכים עברתי 2 בדיקות קולונסוקופיה כשאחרונה נעשתה בדצמבר בשתי הבדיקות המעי נבדק לכל אורכו והכל תקין,נמצאו טחורים פנימיים ואני טופלתי בנרות וגם בקשירות,סובלת משלשולים לא חריפים נבדק חיידק הליקובקטור ואין לי אותו,בבדיקה האחרונה נמצא: רירית קולון עם תסנין מונונוקליארי קל בלמינה פרופריה עם מוקדים לימפוציטים,אין לימפוציטים באפטל הציפוי אין שינויים בבלוטות, הרופא הגסטרולוג המליץ לקחת פנטסה אני פוחדת לקחת תרופה זו היות ואני שמעתי שהיא מיודעת לחולי כוליטיס וקרוהן,לא נאמר לי שיש לי בוודאות מחלת מעיים כלשהיא,האם אפשר לקחת אותה כטיפול מונע מה עלי לעשות בבקשה עזרה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת תרופה

ד''ר אליעד קרין
    02/04/2008

לבר שלום רב

לגבי השלשול אנא ודאי כי בוצעו בדיקות צואה לתרבית ומיקרוסקופיה לפאראזיטים.
    לגבי הדמם הרושם הוא כי לאלה אחראיים הטחורים ואמליץ להבדק ע"י כירורג שוב כי לעיתים הקשירות אינן טיפול מספק.
    לגבי הפנטסה - היא מכוונת לאותם מימצאים מיקרוסקופים בלתי ספציפים של דלקת קלה, לקיחת התרופה לא תהפוך אותך לחולה באחת המחלות שהזכרת ואף עשויה לעזור במיקרים הדומים לשלך.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו