בדיקת קולונסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונסקופיה
    הודיה
    10/02/2014

עשיתי בדיקת קולונסקופיה...כי אני חולה כרונית מעצירות, ובבדיקה התברר כי יש לי מעי ארוך מאוד ומפותל מה זאת אומרת?..
    אשמח לתשובה בהקדם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קולונסקופיה

הוספת תגובה

• בדיקת קולונסקופיה - תגובה

ד``ר עופר פורים
    11/02/2014

ישנם אנשים שזהו המעי שלהם צריך לדעת אם הרופא שעשה את הבדיקה חושב שהבדיקה. באיכות טובה כי מעי מפותל מקשה על הראיה אם אכן כך אין לך מה לדאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא...

הודיה
    11/02/2014

איך אני מתגברת על העצירות..?הכן הרופא לא הצליח להיכנס ולראות מספיק, אני סובלת מהעצירות מלידה...והאם יש פתרון לזה בעזרת תרופת?..או ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא... - תגובה

ד``ר עופר פורים
    12/02/2014

עצירות היא סימפטום שיכול לנבוע מסבות רבות הן תזונתיות והן תנועתיות של מערכת העיכול אני ממליץ לך לפנות לגסטרואנטרולוג המתמחה בתחום זה ואפשר למצוא רופאים כאלה בכל מרכז רפואי גדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו