כאבים נוראיים ואי שליטה בעקבות סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים נוראיים ואי שליטה בעקבות סרטן
    דיאנה
    17/03/2014

אבא שלי אובחן עם סרטן המעי בשנת 2012 - אורכו היה כ-10 ס"מ ועד הרקטום. הוא עבר טיפולים וכריתה. היה עם סטומה עד שפיתח אלרגיה לדבק ונהיה לו זיעום. אבא שלי גם חולה סכרת עם אינסולין ותרופות. לפני שנה וחודשיים סגרו לו את הסטומה והוא לא מפסיק לסבול. יציאות ללא שליטה, הוא עם חיתול וממש כל שעה בשירותים, הכל מיימי. הוא חלש בטירוף. הוא אלרגי מכל התרופות נגד כאבים ורק מותר לו אופטלגין נוזלי והוא גם מקבל קאנביס רפואי. הוא סובל מכאבים בלי סוף על בסיס יום יומי וכל היום. נהיה לו אבסס ברקטום בפנים מסכן היה בבית חולים ונתנו לו זריקות כמו שנותנים לנשים שיולדות - איחלוש (לא אפידורל). בקיצור אני שואלת, אבא שלי ככה יחייה את שארית חייו? איזה פיתרון יש בשבילו? הוא ממש סובל - ולאחרונה אף מדבר על כך שהוא לא יודע כמה זמן יכול לסבול ככה ואין לו טעם לחיים. מה עושים? יש עוד אנשים במצבו? יש פיתרון? בבקשה כל דבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים נוראיים ואי שליטה בעקבות סרטן - תגובה

ד``ר עופר פורים
    17/03/2014

שיפנה לכירורג שלו יתכן שיש מקום להחזיר את הסטומה לאור חוסר השליטה המוחלט ביציאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו