מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לכאבים של שניםאנונימי26/06/2014
שלום לכולם שמי שי בן 23
ומזה כמעט כעשור (מגיל 14 בערך שזה לראשונה צץ ועד להיום שלפני כמה שנים זה קצת החמיר מגיל 14) אני סובל מכאבים כמעט תמידיים במעיים. הכאבים נלוים יחד עם שינוי בהרגלי יציאה תכופים. כאבי באזור תחתון\אמצע של הבטן, שלשולים ויציאות תכופות בדרך כלל ללא תחושת התרוקנות לאחר מכן, בקיצור סוג של פיתחתי תלות להיות בקרבת שרותים וזה מאוד משפיע על הניידות שלי.
במשך 10 השנים שאני סובל מה"דבר" הזה הייתי במספר רב של בדיקות אצל גסטרואנטרולוגים גם בצבא וגם באזרחות ולאחר בדיקות מרובות לא נמצא שום דבר חריג
(עודף ויטמין סי בדם),לא נמצאו דם בצואה או ריר או כל דבר אחר. הכאבים האלה באים אלי בתקופות, לפעמים זה נעלם לכמה שבועות ואז חוזר ולפעמים לא נעלם כלל. מאוד קשה לי לעלות משקל ואני מאוד רזה יחסית לגיל ולגובה (52 קילו 1.73). ניסיתי לעשות בדיקה עצמית של מאכלים שונים ואיך הם משפיעים עליי, ואפילו נוסתה דיאטה מיוחדת (בינתיים רק שמנת באופן ודאי הורגת אותי מכאבים לכ אני נמנע) אך לא הצלחתי לקבוע מה באמת גורם לי יתר כאבים (לפעמים מאכל מסוים לאחר אכילתו ממש מתחיל לכאוב לי וביום אחר כאילו כלום). בכל מקרה השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות עם זה? יש דרכים שונות שאני אוכל אולי לחזק את מערכת העיכול שלי או משהו שיכול לפחות להלחיש לי את הכאבים? הלוואי ויכולתי לתת תשובה למה שיש לי אך אני פשוט לא יודע ושום רופא לא יודע להגיד לי =\ זה כבר מגיע לתקופות של ייאוש של ממש וזה ממש משפיע עלי נפשית. אשמח לעצות מכם תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לכאבים של שנים - תגובה
ד``ר נתן גלוק27/06/2014הגורם השכיח לאחר בירור מקיף שהיה תקין (ובהנחה שעשו את הבדיקות הרלבנטיות) הינו מעי רגיש/רגיז. יכול לגרום להפרעה קשה באיכות חיים.
באיכילוב (ויתכן ובמרכזים רפואיים אחרים גם כן) יש מרפאת מעי רגיז רבת מטפלים, לאחר שיודאו שזו האבחנה יציעו לך שם מספר אופציות כמו טיפול בהיפנוזה להפחתת כאב, טיפול התנהגותי קוגניטיבי להמנעות מכאבים ומתח, דיאטה מיוחדת ובהחלט גם תרופות המשפיעות על הכאבים והיציאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?