מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי גס שמאלירחל05/09/2014
שלום רב
מזה 4 חודשים סובלת ממערכת העיכול שלי..אני בחורה בריאה בת 27..יש לי אסטמה על רקע אלרגיה שמטפלת אותה בסרטייד 250.
אורח חיים נורמאלי לא מעשנת לא שותה אלכהול משקל 57 על גובהה 170.
בהתחלה אחרי חודשיים של סבל גילו שיש הליקובקטר בתבחין נשיפה..נתנו לי אנטביוטיקה 10 ימים..ולא שזה עזר להפחית את הסימפטומים של :דימום רקטלי,כאבים,חולשה ועיפות,ויציאות רכות ריריות מעל 4 פעמים ביום.
עד שהחליטו שעושים לי קולנוסקופיה לקח להם שנים..בתוצאה לפני כמה ימים של הקולנוסקפיה כתבו ככה :רקטום-סיגמא-מעי שמאלי :עד למרחק של כ50 ס"מ מפח הטבעת-רירית עם אדמומיות כתמית,לא רציפה.ללא כיבים.נדגמה.ויש תמונות מאחורי של המקומות האלה.והם לקחו 3 ביופסיות ורק אחרי שבועיי 3 אחרי הסטוחגיה יתנו תשובה..בינתיים אני סובלת!
על מה זה יכול להעיד?מה המשמעות של התוצאה?ולאיזה קבוצת מחלות זה יכול להיות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דן08/03/2015אני סובל ממש מגזים ומפיחות בבטן
ואז הובחנתי בהליקובקטר וטופלתי באנטיביוטיקה ולא חזרתי לעשות שוב בדיקה נשיפה
בזמן הטיפול הגזים ממש החריפו
האם גם לך היו ואו יש גזים כל היום? נפילות בבטן?
אני מדמם לעיתים לאחר יציאה אבל אמרו לי שזה מטחורים
אז מה לעשות כבר לא יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר נתן גלוק10/03/2015גאזים ונפיחות הם תופעות שכיחות מאד שאינן קשורות להליקובקטר. זה במעי וזה בקיבה.
הטיפול לרוב מבוסס על דיאטה עם הפחתת במזונות שיוצרים תסיסה במעי.
גש לדיאטנית או רופא גסטרו לקבלת המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית עצירות קשה
ניק30/03/2015שלום רב
אני כבר שנים הולכת לשירותים רק עם נר גליצרין או כדורי לקסין פורטה ,
אני עכשיו בתהליך של הפסקת הכדור וכבר חודשיים שאני לא לוקחת כדור יש לי פעילות מעיים בכל בוקר .אבל אני פשוט לא מרגישה את הלחץ להתרוקן אם אני לא שמה נר גליצרין אין לי דחף ליציאה .ממש כמו פקק ואין דחף ללכת לשירותים מה עושים האם כל חיי אצטרף להיות מכורה לגליצרין אני מקפידה על אוכל עם סיבים וירקות פירות דגנים מלאים ושתיה מרובה .אני מבינה שזה תהליך אבל אולי יש בדיקה של הרקטום אולי יש בעיה אחרת כי פשוט קשה לי להוציא את הצואה וזה כרוך בהמון לחץ על פי הטבעת מה עושים עזרה בבקשה,,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית עצירות קשה - תגובה
ד``ר נתן גלוק27/04/2015לעיתים יש הפרעה במנגנון היציאה עצמו (רצפת האגן שרירים ותאום ביניהם) ולעיתים מדובר באיטיות של המעי. יש מה לעשות (פיזיותרפיה, משוב ביולוגי, טיפולים ניסיוניים). גשי לרופא גסטרו, רצוי בבית חולים גדול להתיעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?