פחד מסרטן המעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מסרטן המעי
    דני
    29/05/2015

היי בן 38 בריא בסהכ קצת היפוכונדר. לוקח לוסטרל לחרדות. לפני כמה חודשים התחילו כאב בטן +גזים מרובים..יותר בבוקר.. שבאים לכמה ימים ואח נעלמים וחוזר חלילה שוב. יש לציין שהכאב לא חזק יותר מציק והוא בכל הבטן קקי רך , לפעמים יצאה אחת ולפעמים יציאות 2-3 ביום, ללא חום. בלילה לא כואב לי ולא מתעורר מזה. מרגיש טוב בסהכ.. הכאב לא קבוע-- בא והולך במשך היום.. ... עברתי קולונסקפיה לפני 5 שנים שיצא תקינה לחלוטין..לפניי שנה וחצי גסטרוסקופיה שנמצא חיידק בקיבה ודלקת מהחיידק. עברתי בדיקת Crp לפניי שבועיים שיצא שלילית ובדיקת קלפרוטקטין פעמיים שיצאה<30 מה הסיכויי שזה מחלה דלקתית קשה או ו סרטן ( זה הפחד שלי)? האם יכול להיות מלחץ .. יש לי הרבה ריר בצואה בלי דם
    הקפא אומר של צריך קולונסקופיה כי זה מעי רגיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מסרטן המעי

הוספת תגובה

• פחד מסרטן המעי - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    31/05/2015

מתאורך ומהממצאים האוביקטיבים שהזכרת זה באמת נראה כמו מעי רגיז. כמובן שלא ניתן לעשות אבחנה דרך האינטרנט..
    במכונים הגדולים יש מרפאות מעי רגיז, אם אתה לא מאוזן ומעונין בעזרה גש לאחד מן המרכזים האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו