בהמשך לפענוח תוצאות מנומטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לפענוח תוצאות מנומטריה
    רעות
    06/10/2015

תודה דוקטור על תשובתך אני נותרתי מבולבלת למדי. ביצעתי בדעקת אולטרסאונד פרינאלי שם אובחן אצלי אניזמוז וזאת חרף שאין לי תסמין של עצירות אלא רק תחושת לחץ/ כאב באזור השמאלי ברקטום שבא והולך מדי כמה ימים. כמו כן ביצעתי בדיקת מנומטריה שלהבנתי ממך תוצאותיה תקינות למעט סטייה קלה חסרת משמעות. חשוב לציין שלא ביצעתי מבחן פליטת בלון בגלל חוסר נעימות משירותים ציבורים. מה שלא מובן לי כיצד יש לי אניזמוס אם הלחצים שלי של הסוגר החיצוני והפנימי תקינים למעט סטייה קלה כדבריך? עברתי גם בדיקת אולטרסאונד של פי הטבעת ורקטוסקופיה עד גובה 15 סמ והכל תקין. האם ייתכן שיש גידול במע הגס? אני בת 30 האם למרות הפחד שלי מקולנסקופיה כן כדאי לעבור אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לפענוח תוצאות מנומטריה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    21/10/2015

ממש לא בטוח שיש לך אניזמוס, אניזמוס מאבחנים על סמך תמיכה בשתי בדיקות ולך יש רק מבדיקה אחת כאשר הבדיקה השניה אינה תומכת.
    לגבי קולונוסקופיה התיעצי עם רופא הגסטרו שלך. בגילך אין על כך המלצה גורפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אניזמוס

שמרית
    21/10/2015

רשמת שהבדיקה השניה לא תומכת באניזמוס . באם ניתן לומר זאת אף על פי שלא עברתי את מבחן פליטת הבלון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו