שוב בקשר לכאבי הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב בקשר לכאבי הבטן
    ל
    31/05/2007

עשיתי בדיקת סיטי והתשובה תקינה אך בכל זאת כל האזור מסביב לטבור נורא רגיש
    כשנוגעים בי זה ממש כואב לי
    כמו כן אינני יכולה לישון על הבטן אני ישר מתעוררת
    אני סובלת המון מכאבי בטן מאז שעשיתי דיאטה של הפרדת אבות מזון מלפני 7 שנים
    וכמו כן הייתה לי לפני 6 שנים חסימת מעיים וזאת משום שלא הייתי אוכלת כלום, וכתחליף לאוכל הייתי לועסת מסטיקים וגם בולעת אותם...
    האם יכול להיות שכל הכאבים הללו כיום הם תוצאה של בליעת המסטיקים (הייתי בולעת בערך3-4 קופסאות ביום)

ניסיתי לרכז את מירב התופעות והממצאים שיש לי עד כה...
    הכל התחיל בכאבי באזור הקיבה שלא נפסקו במשך כמה ימים לאחר מכן החלו כאבים עזים באזור הטבור לאחר אשפוז בו עברתי גם ניקוי מעיים חשתי הקלה מסויימת אך המקום עדיין כואב
    התגלה חוסר בבי-12 . אמנם אני לא אוכלת שנתיים בשר אך מקפידה על ביצה ביום (יש לי חוסר רציני של עשר שנים-כך אמר הרופא ולכן קיבלתי זריקות)
    בב דיקות שערכתי ה-crp היה 51 ואז כעבור שבוע ירד ל5
    יש לי המון פצעים בפנים באזור הפה.
    אינני יכולה לאכול דברים קשים כגון חלה... (אכלתי חלה ומיד התחלתי לחוש בכאבים חריפים ובטני התנפחה)
    עשיתי בדיקת שיקוף מעיים ועלה חד להיצרות במעי הדק
    אך עשיתי סיטי והתוצאה תקינה
    כבר ]פעמיים עשיתי קולנוסקופיה והיא נכשלה הפעם הצליחו להיכנס רק 50 ס"מ במעי הגס .

אנא ממך, תתיחס לכל מה שרשמתי (אני יודעת שזה הרבה)
    ותכוון אותי מה לעשות ... כי טוענים שזה הכל בגלל IBS ואני יודעת מה הם כאבים של IBS זה לגמרי אחרת...

נ.ב. מה יכול לגרום לחוסר בבי 12 מלבד אי ספיגה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב בקשר לכאבי הבטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר שמואל אביטל
    31/05/2007

ל שלום,
    אני מתארת אוסף גדול של סמפטומים שקשה לקשור אותם באופן חד משמעי. על פניוו זה יכול להיות גם IBS כאשר עניין חוסר B-12 יכול להיות מיוחס לבעיות דיאטה. לא נראה לי שעניין המסטיקים קשור.
    בכל מקרה כדאי להיבדק ע"י רופא מומחה + לעבור על הבדיקות שעשית ולשקול האם יש צורך בבדיקות נוספות כגון לפרוסקופיה אבחנתית.
    אם תרצי אשמח לעמוד לרשותך במרפאתי
    בברכה
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ל
    31/05/2007

האם כדאי לי לעשות שוב קולונוסקופיה?
    יכול להיות שבקולונוסקופיה יגלו דברים שלא ניתן לראות בסיטי ?
    ו... האם בדיקת הסיטי שוללת בוודאות חשד להיצרות במעי הדק???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו