שאלות לגבי קנדידה והליקובקטר ודיכאון והקשר ביניהם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי קנדידה והליקובקטר ודיכאון והקשר ביניהם?
    sali
    25/06/2016

שלום, צריך להתייעץ בעניין מסויים שקשור לקנדידה והליקובקטר פילורי:

אני מטופל בתרופות אנטי דיכאוניות, הוחלפו כבר מספר תרופות ונוסו שילובי תרופות(כל זה לא הועיל), עוד לפני התרופות הייתי סובל מריח רע מהפה, יובש, שכבה לבנה על הלשון, ותסמיני דיכאון וחרדה- לחץ בחזה, תשישות ועייפות, קשיי ריכוז, עצבות ומצב רוח ירוד, אובדן עניין, הפרעות שינה

אני בכוונה מציין את זה כי יודע שהתרופות עלולות גם לגרום ליובש בפה ושכבה לבנה על הלשון וריח רע מהפה, אבל זה היה עוד לפני התרופות, הייתי סובל בנוסף גם מדלקת בקיבה בעבר(הליקובקטר), טופלתי בתרופות וכנראה שעדיין קיים חיידק.

איך אפשר לבדוק אם קיים אצלי קנדידה? ואם כן איך מטפלים בזה: מה יהיה אם אני אציין את זה בפני הרופא?

ועוד יותר חשוב: איך אפשר לדעת מה קודם למה ומה גרם למה: הקנדידה והליקובקטר לדיכאון, יובש בפה ושכבה לבנה על הלשון וריח רע מהפה

או שהדיכאון עצמו גרם לקנדידה והליקובקטר?, הבנתי ששתי המצבים יכולים להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות לגבי קנדידה והליקובקטר ודיכאון והקשר ביניהם? - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    26/06/2016

אין ברפואת הגסטרו הקונבצניונלית מקום לאבחון וטיפול בקנדידה. אין עבודות מדעיות שטיפול בזה יכול להועיל. זה לקוח מעולם הנטורופתיה ואף רופא לא יוכל להגיד לך על זה כלום.
    בנוסף לא ידוע מדעית על הליקובקטר כמשפיע על מצב הרוח והפרעות כגון דכאון, ולא על הכוון ההפוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במילים אחרות הסיכויים שאין השפעה?

sali
    26/06/2016

וזה אינטרס כלכלי של כל מי שעוסק ברפואה משלימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במילים אחרות הסיכויים שאין השפעה? - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    26/06/2016

לא רוצה לייחס שיקולים ציניים.
    הענין העיקרי שהעסק הזה לא נבדק בכלים מדעיים ומבוקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו