מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יוםרוני26/06/2016
שלום אני בת 34 בריאה עד כמה שידוע לי , בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כבד וכליה וספירת דם תקינים , לפני כשבועיים סבלתי מעצירות כולל כאבי בטן צד שמאל באזור הטבור עד ללצלעות מלווה בגזים מרובים שלאט שלאט עברה אבל עכשיו יש לי אפיזודה של יציאות רכות מאוד עם שאריות מזון ( ירקות , פירות ) שאכלתי נלווה לזה כאבי בטן תחתונה ואז הכאב טיפה נרגע עד לפעם הבאה ...בגיל 20 הובחנתי כסובלת ממעי רגיז לאחר סדרת בדיקות שסבלתי מאותם סיפטומים ולא נמצאה סיבה לפני כשנה קיבלתי טיפול נגד הליקובפטר שלאחר הטיפול קיבלתי תוצאה שאין אותו יותר בקיבה כגורם בעייתי רציתי לשאול האם הסיפטומים האלו דומים לסרטן מעי הגס ...? אני כלכך מפחדת מזה שאני בקושי חיה , בוכה המון , מתוחה ולחוצה בלי סוף כל כאב מדמה לי יותר ויותר שיש לי סרטן .. אשמח לקבל תשובה בברכת יום נעים ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יום - תגובה
ד``ר נתן גלוק28/06/2016לרוב סימפטומים שנמשכים שנים רבות עם בירור תקין, על אף הסבל הרב הנובע מהם, אינם מבשרים על מחלה קשה.
מצאי רופא שאת נותנת בו אמון וגם דרכים להתמודד עם החרדה ולמקד את ההסתכלות מחוץ לבטן והיצאות.
בבתי החולים הגדולים במכוני הגסטרו קיימות מרפאות המתמחות בטיפול רב תחומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?