כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יום
    רוני
    26/06/2016

שלום אני בת 34 בריאה עד כמה שידוע לי , בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כבד וכליה וספירת דם תקינים , לפני כשבועיים סבלתי מעצירות כולל כאבי בטן צד שמאל באזור הטבור עד ללצלעות מלווה בגזים מרובים שלאט שלאט עברה אבל עכשיו יש לי אפיזודה של יציאות רכות מאוד עם שאריות מזון ( ירקות , פירות ) שאכלתי נלווה לזה כאבי בטן תחתונה ואז הכאב טיפה נרגע עד לפעם הבאה ...בגיל 20 הובחנתי כסובלת ממעי רגיז לאחר סדרת בדיקות שסבלתי מאותם סיפטומים ולא נמצאה סיבה לפני כשנה קיבלתי טיפול נגד הליקובפטר שלאחר הטיפול קיבלתי תוצאה שאין אותו יותר בקיבה כגורם בעייתי רציתי לשאול האם הסיפטומים האלו דומים לסרטן מעי הגס ...? אני כלכך מפחדת מזה שאני בקושי חיה , בוכה המון , מתוחה ולחוצה בלי סוף כל כאב מדמה לי יותר ויותר שיש לי סרטן .. אשמח לקבל תשובה בברכת יום נעים ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יום - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    28/06/2016

לרוב סימפטומים שנמשכים שנים רבות עם בירור תקין, על אף הסבל הרב הנובע מהם, אינם מבשרים על מחלה קשה.
    מצאי רופא שאת נותנת בו אמון וגם דרכים להתמודד עם החרדה ולמקד את ההסתכלות מחוץ לבטן והיצאות.
    בבתי החולים הגדולים במכוני הגסטרו קיימות מרפאות המתמחות בטיפול רב תחומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו