שימויים בצבא הצואה ובמרקם בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימויים בצבא הצואה ובמרקם בלבד
    אביב
    22/09/2016

שלום אני בן 33, לפני 25 ימים התחיל לי שלשול שנמשך כשבוע וחצי והצואה היתה בצבע צהוב אך לא בהיר מידי.
    לאחר מכן כל פעם שנכנסתי לשירותים הצואה היתה קשה ומיד לאחר מכן רכה (כלומר באותה הכניסה לשירותים) ובה ניתן לראות אוכל לא מעוכל ובצבע צהוב כהה.
    כמובן שלאחר שבועיים פניתי לרופא והפנו אותי לבדיקות דם וצואה שהיו תקינות לחלוטין למעט בדיקת alt שהיתה מעבר לנורמה, כלומר 67 המקום 45 בסקאלה.
    הרופא אף הפציר בי שאין לי כל סיבה לדאגה.

אדגיש כי אין לי דימום ביציאה ואין לי חום או בחילות למעט כאב עמום וחד שתוקף אותי למס שניות במרכז הבטן נוטה מעט לצד שמאל, וזאת אחת ליומיים ולעיתים רחוקות עולה לי מעט האוכל או מים ששתיתי.

בנוסף הרבה רעשים מהבטן וגזים לפני כניסה לשירותים לאחר מכן ולעיתים אף סתם במהלך היום.
    אדגיש כי לאחר בדיקה של חיידק האליקובקטר , נתקבל ערך של 9.7 בסקאלה של 3.5 כלומר נמצא חיידק, ומשכך התחלתי את הטיפול האנטיביוטי המקובל.

השאלה שלי אם יש לי סיבה לדאגה, ומדוע הצואה גם כשהיא קשה, היא בגוון בצבע צהוב על אלו בעיות הדבר יכול להעיד אולי זיהום או דלקת כלשהי? ומדוע יש חתיכות אוכל בצואה.

אדגיש כי לאורך כל היום היציאות קשות וצהובות (לעיתים מעט רכות, אך בערב היציאות רכות מאוד על גבול השלשול ובצבע צהוב, ואדגיש כי אני במהלך בטיפול בחיידק האליקובקטר .

דבר נוסף ואלי רלוונטי , ישנם מצבים חד פעמיים של יציאות רגילות.

לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימויים בצבא הצואה ובמרקם בלבד - תגובה

ד``ר עופר פורים
    26/09/2016

אנא פנה לבדיקת רופא גסטרואנטרולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו