בדיקת קולנסקופיה מסימפטומים של עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולנסקופיה מסימפטומים של עצירות
    רותם
    04/10/2016

שלום אני בן 32 אני סובל מעצירות כרונית במשך שנתים אז לחצתי אל הרופא שיעשה לי בדיקת קולנסקופיה הבדיקה יצאה בסדר גמור אבל הבעיה היא שיציא הכנה בינונית הלכתי לרופא משפחה והיא אמרה לי שאם היה גידול גדול היו רואים למרות שיצא הכנה בינונית אין לי כבר הרבה מה לעשות לגבי זה רק לקוות לטוב, השאלה שלי אם אני סובל מעצירות כרונית שנתים ולאחר שנתים מהעצירות עשיתי את הקולנסקופיה האם הגידול היה מספיק גדול בישביל לראות בהכנה בינונית שיש כבר הסימפטומים הרבה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת קולנסקופיה מסימפטומים של עצירות - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    06/10/2016

אי אפשר לדעת. הכנה בינונית זה אומר שצריך לחזור על הבדיקה תוך שנה בהכנה מוגברת. סביר להניח שלא היית מוכן טוב בכלל העצירות- המערכת עובדת לאט. תבקש פגישה עם גסטרו להסבר על הכנה מוגברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגסטרולוג אמר שהכול בסדר והגיע לדפנ

רותם
    06/10/2016

אבל הגסטרולוג אמר לי שהוא הצליח להגיע לדפנות המעיים והכול בסדר מה זה אומר שהוא טעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגסטרולוג אמר שהכול בסדר והגיע לדפנ - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    07/10/2016

הוא היה שם ולכן דעתו היא שקובעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו