מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברקטום ובאזור עצם הזנבתמר19/01/2017
בת חמישים עד כה בריאה לחלוטין ב"ה. אני סובלת כבר חמישה חודשים מכאב חזק בעצם הזנב. מלווה בלחץ פנימי באזור פי הטבעת ומכאבי בטן לסירוגין. מתקשה לשבת ובנוסף יש גרד והפרשה לסירוגיןה מאזור הזנב ופי הטבעת. הייתי כבר חמש פעמים אצל כירורג כל אחד אומר משהו אחר. אחד שלל הכל. אחד אומר שזה אורתופדי. אחד אומר סינדרום פינולדיאלי. האורטופד אומר קוקסידניה והציע זריקה בעצם הזנב. ונקבע לי תור לגסטרואנטרולוג לעוד חודשיים. אני בסבל נוראי. ומרגישה שזה משהו פנימי. מה יכול להיות שהם לא מזהים? פיסטולה? גידול? האם יש בדיקות שאוכל לבקש מרופא המשפחה בינתיים? טרוס? רטרוסקופיה? . Mri? אם צריך אעשה גם פרטי. לא יכול להיות שמישהו חודשים אני עם כאבים הולכים וגדלים ומנפנפים אותי שאין לי כלום בלי שעברתי אף בדיקה רצינית פנימית? אשמח לקבל את המלצותיכם. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר נתן גלוק22/01/2017יש אבחנה כזו של קוקסידיניה וגם של רקטלגיה (כאבים בעצם הזנב וברקטום). אלו נובעים לרוב מספאזם של שרירי רצפת האגן ופי הטבעת. כמובן בגיל 50 יש צורך בקולונוסקופיה לשלול גידול ברקטום. עד שאת מגיעה לרופא גסטרו ניתן לנסות משחה המכילה ניפדיפין להרפית השרירים ויתכן אפילו כדורים של ניפדיפין אם משחה לא עוזרת. פילונידל זה דבר שצריך לראות בבדיקה גופנית, אם אכן נראה אז יכול להסביר כאבים ודורש טיפול. אם הטיפולים לא עוזרים ניתן לבקש מרופא משפחה הפניה להדמיה- TRUS או CT של האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?