עיוותות במעיים ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוותות במעיים ללא הפסקה
    חן
    21/01/2017

שלום,
    אני סובלת ממעי רגיז, ולפני שלושה חודשים עישנתי ג'וינט רק כמה שכטות ומאז המעיים שלי רק בצד שמאל לא רגועות..הכוונה שאני לוחצת עליהן הן קופצות כזה כאילו יש להן דופק.. וזה מרגיש עיוותות והן לא נפסקות לרגע..יש שיפור מבחינת הכאב..אבל אני מרגישה שהעיוותות לא יפסקו לנצח וגם רמת סף הכאב גדלה.. זה הגיוני שדבר כזה קורה רק מכמה שכטות? האם לדעתך זה יעבור? הרופא גסטרו לפני כמה חודשים רשם לי לקחת ציפרלקס שאני לא יכולה לקחת עוד לפני כל הבלאגן של העישון.. גם לפני סבלתי מעיוותות והתכווצויית מדי פעם אבל לא ככה 24 שעות.. ומאוד מתוסכלת..לא חשבתי שיכול לקרות דבר כזה מכמה שכטות...אני רק רוצה לדעת האם זה הגיוני שיש עיוותות ללא הפסקה במעיים ואם זה יום אחד יחלוף? או שיש אפשרות שהמעיים ישארו כך לנצח? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוותות במעיים ללא הפסקה

הוספת תגובה

• עויתות

ד``ר נתן גלוק
    22/01/2017

לא ידוע לי על החמרה במעי רגיז כתוצאה מקנאביס ובודאי לא מכמה שאיפות. על כל פנים מעי רגיז כשלעצמו עושה עליות ומורדות וכנראה את בהתקף. ציפרלקס הוא אחד האופציות לעזרה, אבל לא היחידה. יכולה לקבוע תור במרפאת מעי רגיז באחד ממכוני הגסטרו בבתי החולים הגדולים לשמוע על אופציות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה

חן
    22/01/2017

האם יכול להיגרם מעי רגיז מעישון סיגריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון

ד``ר נתן גלוק
    22/01/2017

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו