מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיוותות במעיים ללא הפסקהחן21/01/2017
שלום,
אני סובלת ממעי רגיז, ולפני שלושה חודשים עישנתי ג'וינט רק כמה שכטות ומאז המעיים שלי רק בצד שמאל לא רגועות..הכוונה שאני לוחצת עליהן הן קופצות כזה כאילו יש להן דופק.. וזה מרגיש עיוותות והן לא נפסקות לרגע..יש שיפור מבחינת הכאב..אבל אני מרגישה שהעיוותות לא יפסקו לנצח וגם רמת סף הכאב גדלה.. זה הגיוני שדבר כזה קורה רק מכמה שכטות? האם לדעתך זה יעבור? הרופא גסטרו לפני כמה חודשים רשם לי לקחת ציפרלקס שאני לא יכולה לקחת עוד לפני כל הבלאגן של העישון.. גם לפני סבלתי מעיוותות והתכווצויית מדי פעם אבל לא ככה 24 שעות.. ומאוד מתוסכלת..לא חשבתי שיכול לקרות דבר כזה מכמה שכטות...אני רק רוצה לדעת האם זה הגיוני שיש עיוותות ללא הפסקה במעיים ואם זה יום אחד יחלוף? או שיש אפשרות שהמעיים ישארו כך לנצח? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עויתות
ד``ר נתן גלוק22/01/2017לא ידוע לי על החמרה במעי רגיז כתוצאה מקנאביס ובודאי לא מכמה שאיפות. על כל פנים מעי רגיז כשלעצמו עושה עליות ומורדות וכנראה את בהתקף. ציפרלקס הוא אחד האופציות לעזרה, אבל לא היחידה. יכולה לקבוע תור במרפאת מעי רגיז באחד ממכוני הגסטרו בבתי החולים הגדולים לשמוע על אופציות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
חן22/01/2017האם יכול להיגרם מעי רגיז מעישון סיגריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון
ד``ר נתן גלוק22/01/2017לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?