מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לבעיה לא ידועהלין14/05/2017
שלום, קיוויתי שאולי יוכלו לעזור לי בפורום הזה אז בחרתי להתייעץ כאן. כבר הרבה זמן שיש לי בחילות אחרי שאני אוכלת, בערך כבר שנתיים או שלוש, בהתחלה התעלמתי מזה אך רק השנה ייחסתי לזה חשיבות ושמתי לב שהצרבות והבחילות קורות לאחר שאני אוכלת בעיקר דברי גלוטן. אז החלטתי להפסיק עם אכילת גלוטן ואני כבר מקפידה על זה כמה חודשים-אני לא בטוחה אם זה צליאק אבל יש חשד. אבל עכשיו צצה בעיה מוזרה וחמורה יותר..שאין לי אליה הסבר, היצאות שלי הפכו למוזרות, כרוניות בכל יום (לרוב)- בחלקם לרוב יש דם על הצואה בצבע אדום או בורדו ממש ולעיתים בכמויות גדולות שדבוקות עליה ואפילו יוצא קצת או הרבה בניגוב על הנייר, תופעה מוזרה של הפרשות ריריות על הצואה, וצבע הצואה גם לאחרונה בימים אלה השתנה מחום-חום כהה לצהוב/לבן/ירוק, בעיקר ירקרק כהה חיוור עם אותם תופעות דם והפרשה רירית ובנוסף- הבחילות חזרו ולא נעלמו, רק מתונות יותר אך ממשיכות מפריעות וכואבות. קראתי על זה באינטרנט דברים שהדאיגו אותי ושאני לא רוצה להיות סמוכה להחליט ולאבחן בעצמי..
ואשמח אם יתנו לי תשובה או לפחות פיתרון מה עלי לעשות ומה זה אומר והאם זה חמור- איני רוצה לקחת סיכון יותר ולהזניח..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד``ר עופר פורים14/05/2017עליך לפנות בהקדם לרופא גסטרואנטרולוג ולעבור בירור של מעי הגס וכן של הקיבה על מנת להבין דימום יכול לנבוע מסיבות רבות וכן שאר הסימפטומים שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?