חשש לסרטן המעי הגס עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לסרטן המעי הגס עזרה בבקשה
    מיקה
    16/05/2017

בת 39, אחרי לידה רביעית. אחרי סיפור של התקן תוך רחמי שגרם לדימומים נוראיים הוצא ההתקן. בבדיקות דם ברזל:35. פריטין: 7.8 והמוגלובין: 11. הרופאה טוענת כי האנמיה מקורה בדימום שהיה. בנוסף סובלת מטחור שיוצא לפעמים ובעקבות יציאות מידי פעם נראה פס של דם אדום טרי בניגוב ללא סימנים של דם בצואה. לוקחת תוסף ברזל מסוג פריפול כמעט שבועיים. הצואה אחרהילה של התוסף יכולה להת ירוקה ונמרחת ולפעמים אפילו באותו היום רלה צהובה- חרדלית. במשך החודשיים האחרונים אני סובלת מבטן נפוחה וגזים מרובים מאד לאורך כל היממה. בימים האחרונים צרבת (סובלת לפעמים מריפלוקס) אין כאבי בטן והמשקל נשאר יציב ללא עליות / ירידות חדות. ישנה עייפות בתקופה האחרונה. אני מאד חוששת כי מדובר בסרטן המ הגס. האם יש בסיס לחשש שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת: שקיעת דם יצא 16 ומלפני שבועיים היתה 11

מיקה
    16/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש

ד``ר עופר פורים
    16/05/2017

הטיפול הנכון בבעיה הינו יעוץ מסודר עם גסטרואנטרולוג אשר ישקול גם בירור אנדוסקופי עם קולונוסקופיה אך ישנם כאן סימפטומים אשר משמעותם היא לאו דווקא סרטן ולכן הבירור המסודר מול גסטרואנטרולוג הינו בעל חשיבות רבה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו