שלשולים לאחר כיתה חלקית של המעי הגס

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • שלשולים לאחר כיתה חלקית של המעי הגס
    שרה
    08/07/2017

    שלום
    שמי שרה אני בת 71 עברתי לפני 17 שנה כריתה חלקית של המעי הגס בגלל גידול סרטני עברתי כימותרפיה . כיום יש לי מעי באורך של כחצי מטר. הניידות היה במעי הרוחבי כך שיש היום חיבור עם המעי הדק.
    הבעיה היא שאני סובלת לאורך השנים שילשולים או יציאות מרובות רק במהלך היום. כל הבדיקות תקינות עשיתי קולו סקופיה אחרונה בדמבר 2016. מבחינה אונקולוגית הכל תקין. מה עושים איכות החיים שלי ירודה מלווה בחרדות באי ביטחון. פניתי לכמה רופאי גסטרו חלק אומר שזה Iמעי רגיז ויש לקחת סטופיד. חלק טוען שיש מעבר של חיידקים מהמעי הגס לדק ויש לקחת אנטיביוטיקה.
    סטופיד עוזר אנטיביוטיקה עושה במהלך הטיפול שידולים וכאבי בטן. השאלה האם לקחת סטופיד כל יום בלי קשר אם יש באותו בוקר שלשול ואז אני יכולה לצאת בלי חשש שיתפוס אותי בדרך. דיאטניות הרימו ידיים. נואשת מה עושים.
    תודה מראש

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אחרי ניתוח

    ד''ר נתן גלוק
    31/08/2017

    סטופיט עוזר וצריך לקחת אותו באופן קבוע ובכמות מספקת שתעזור לך. ניתן לקחת עד 8 כדורים ביום ללא חשש שייגרם לנזק במעי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


