גמילה ממשלשלים לאחר המון שנים

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • גמילה ממשלשלים לאחר המון שנים
    ערן
    22/07/2017

    הי,

    ברצוני לדעת אם גמילה ממשלשלים אפשרית ? הכוונה שלי אם אדם נוטל כדורי לעקסדין במשך 30 שנה או משלשלים בכל סוג והמעי שלו פיתח תלות וכנראה לא מתפקד... כמובן שההתמכרות נובעת ממחלה נפשית \ הפרעת אכילה קשה (רוב הסיכויים בולימה נרבוזה) ובה צריך לטפל עם תרופות נוגדי דכאון ואו טיפול פסיכותראפי אבל השאלה שלי כאן היא שאתה פיזיולוגית, האם ניתן לגרום למעיים לחזור לתפקד אחרי כל כך הרבה זמן של שימוש לרעה במשלשלים,, ואם כן, כיצד?
    בבקשה בבקשה אשמח לתשובה, ואם יש דרך אשמח גם להפניה לאדם או המרכז שיכול לטפל בנושא בכל המישורים במקביל.

    עזרה!!
    תודה מראש,
    ערן

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גמילה

    ד''ר נתן גלוק
    31/08/2017

    המעי מראש כנראה לא פעיל ולכן נזקקת לכל כך הרבה משלשלים. הסיכוי שלא יהיה עצירות בהפסקת התרופה קטן. עם זאת אין בעיה להפסיק את המשלשלים הללו ולעבור לאמצעים אחרים להתרוקנות.
    מציע לך לפנות לבית חולים גדול, למכון גסטרו למרפאה המתמחה בהפרעות תפקודיות של מערכת העיכול (מעי רגיז וכדו')

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


