כאבים לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
    אורלי
    19/10/2017

שלום אתמול עשיתי בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. באמצע הבדיקה התעוררתי עם כאבים. אבל ברצוני לשאול היום יום לאחר הבדיקה היו לי כאבים בבוקר והרגשה שכל הבטן כואבת. רק עכשיו בערב יש לי קצת הקלה. יש הרגשה לא טובה אבל לא הקאתי. האם עלי לחשוש מנקב? ואיך בודקים שאין נקב במעיים האם אולטרסאונד יכול להעיד אם יש נקבים במעיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר נתן גלוק
    19/10/2017

כאבים של נקב לא מוקלים ספונטנית ומלווים בנפיחות רבה כי הבטן מתמלאת באויר כמו בלון. במיוחד אם עברת בדיקה אבחנתית בלבד בלי פוליפים גדולים הסיכון מאד יורד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לכאבים לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

אורלי
    19/10/2017

אני מודה לך על תשובתך המהירה . תודה רבה. הכנסתי עוד הודעה שהיא המשך לזאת. האבחנה לאחר הבדיקות היתה בקע סרעפתי . ואני מחכה לתשובתכם מה אפשר לעשות בקשר לבקע .תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לכאבים לאחר בדיקת קלונוסקופיה וגסטרוסקופיה

אורלי
    19/10/2017

זו היתה בדיקה אבחנתית בלבד בלי פוליפים בכלל לא נמצא ממצא בבדיקה למעט בקע סרעפתי. בבדיקת גסטרוסקופיה אני משערת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו