דימום רקטאלי.האם יש צורך בקולונוסקופיה חוזרת?

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • דימום רקטאלי.האם יש צורך בקולונוסקופיה חוזרת?
    נחמן
    20/11/2017

    שלום!לפני 10 חודשים עברתי קולונוסקופיה שהייתה תקינה.ידוע על טחורים שלב 2. בדיקת כירורג-בדיקה עם המכשיר -תקינה.בעבר היה דימום קל בניגוב.
    לפני 3 חודשים התחילו כאבי בטן תחתונה ועצירויות קשות.בשבוע האחרון דימום בניגוב וגם יציאות דמיות.האם יש מקום לקולונוסקופיה חוזרת?האם יש מצב שבקולונוסקופיה פוספס משהו שעלול לדמם?האם תוך 10 חודשים עלול לגדול משהו ממאיר.
    אשמח להמלצותכם.
    נחמן

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוספת קטנה

    נחמן
    20/11/2017

    לפני כחודשיים עשיתי סיטי בטן שהיה תקין

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


