קרוהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן
    שיר
    05/06/2007

היי
    אני חולת קרוהן מזה 7 שנים.גילו לי את הקרוהן לפני 7 שנים בסייטיי ומאז אני מטופלת,לפני שבוע הייתי אצל מאושפזת עקב החמרה של קרוהן(רופא הגסטרו שלח אותי לבי"ח)בבית החולים אושפזתי בפנימית ושם נעשה לי סייטיי שלפי דברי הרופא הוא תקין וכי אין לי את מחלת הקרוהן.הייתכן דבר כזה?!שבין רגע הקרוהן נעלם?! אני עדיין סובלת מהתקפים קשים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן

הוספת תגובה

• מחלת קרון

ד''ר שמואל אביטל
    08/06/2007

לא סביר. מחלת קרון איננה נעלמת מעצמה אך יתכן והיא פחות פעילה בשלב זה. יתכן שכאבי הבטן שלך לא נבעו מקרון אלא מסיבה אחרת. CT איננה הבדיקה האידיאלית ל קרון. ויתכן וכדאי לבצע קולונוסקופיה עם כניסה למעי הדק הסופי או CT מיוחד של המעי הדק.
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון למחלת הקרון ( חולה לשעבר)

מרין זגורי
    10/01/2010

שלום שמי מרין
    לפני כשנתיים גילו לי קרון במעי הגס , חוויתי כאבים התקפיים כ-6 פעמים ביום
    כולל שירותים לעיתים דחופות .
    לפני כחודש הייתי בהרצאה על אומגה 3 שהוצאה כפטנט וטובה לחולי קרון בין היתר
    החלטתי לנסות כי אין מה להפסיד - כעבור יום ההתקפים לא הגיעו לשיא וכעבור 5 ימים כבר לא הרגשתי בכאבים כלל
    מי שרוצה לדעת עוד פרטים על הנס שקרה לי ולעוד כמה אנשים מוזמן להתקשר ואוכל לפרט..
    050-9300788

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרוהן

פרופ' עמי ספרבר
    14/01/2010

שלום שיר,
    מחלת קרוהן היא מחלה כרונית, על כן היא לא "נעלמת" אך היא יכולה להיות ברגיעה (רמיסיה). יש מצב שבדיקת ה-CT תראה תקינה בכת רגיעה. יש גם בדיקות נוספות להערכת המצב. לאור התלונות שלך כעת יש כמה אפשרויות:
    1) את בהתלקחות של קרוהן שלא אושרה מסיבה לא ברורה בצילום.
    2) התלונות כעת אינן קשורות בקרוהן וצריך למצא סיבה אחרת ולטפל בה.
    3) באחוזים לא קטנים חולי קרוהן ברמיסיה מפתחים תסמינים של תסמונת המעי הרגיש
    4) האבחנה המקורית של קרוהן מוטעית.
    מעבר לזה אי-אפשר לעזור דרך פורום ועל סמך המידע שהצגת.
    המלצתי היא לחזור לגסטרואנטרולוג שלך, או לרופא גסטרו אחר, לבקש הערכה מחדש של כל המצב, כולל עיון והשוואה בין 2 צילוני ה-CT.
    בהצלחה,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו