עצירות אחרי ניתוח פרולפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות אחרי ניתוח פרולפס
    poli
    22/01/2018

שלום עברתי ניתוח פרולפס רקטאלי עם שמיטת מעי סיגמואיד, מאז יש לי שנתיים סיבוכים שחלקם זה התרוקנות לא שלמה ואז אחרי כל שעה עוד עוד הרגשה שמשהו קצת יוצא , התחלתי להיעזר בחוקן שכן עוזר מאוד אבל אחרי שנתיים אני כבר לא יכולה להתרוקן ללא חוקן או כדור משלשל, בנוסף לכך עשיתי זריקת בוטוקס שלא שינתה דבר ואין ביכולתי אפילו להמשיך את החוקן כי בגלל שהשריר משותק המים מיד נוזלים החוצה של החוקן.. האם ידוע לך אם בניתוך של רקטופקסי כמו שלי חותכים גם חלק מהרקטום ? שאולי בגלל זה בהתחלה היה לי צורך תמידי להתרוקן ? אם אני מכניסה אצבע דרך פי הטבעת במצב ישיבה ( על מנת לעסות את המקום כדי לעזור לעצירות אני יכולה בקצה של האצבע להרגיש את התפרים שאיתם חיברו לי את המקום אחרי הניתוח.. זה אומר שאין לי רקטום או שזה הרטום עצמו באורך של אצבע? והאם יש דרך טיפול במידה והמעי לא פועל כמו שצריך אחרי שחיברו אותו.
    תודה וסליחה על הרבה שאלות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות אחרי ניתוח פרולפס

הוספת תגובה

• פרולפס

ד``ר נתן גלוק
    30/01/2018

צריך הערכה מחודשת במרפאה המתמחה ברצפת אגן- אולטרסאונד רקטלי דינמי, מדידת לחצים וקרוב לודאי גם פרוקטוגרפיה. באחד ממכוני גסטרו בבתי החולים הגדולים במרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו