גלידה ושלשול אחרי יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלידה ושלשול אחרי יום
    סטודנט
    26/01/2018

שלום. אני חושד שיש לי רגישות מסוימת למוצרי חלב, וגם מעי רגיש. לפני יום וחצי אכלתי כמות נכבדת של גלידה. היום בבוקר תפס אותי "התקף" - היתי חייב ללכת לשירותים, ובמשך כמה דקות היתה התרוקנות. השלשול לא היה מימי. הרגשה כללית נורמלית, ללא כאבים, חולשה או אובדן תיאבון. האם הגיוני שהגלידה שלפני 30 שעות השפיעה רק עכשיו? ובאופן כללי, איך אפשר לדעת, האם מאכל זה או אחר הביא לתוצאות כאלה? אם עבר יום? כמה ימים, שבוע מהאכילה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלידה ושלשול אחרי יום

הוספת תגובה

• גלידה

ד``ר נתן גלוק
    30/01/2018

לרבים מאיתנו חסר האנזים המפרק את הלקטוז בחלב, ולרבים אחרים מעי רגיש. מה שהיה קשור או לא קשור לגלידה- אין לדעת. לרוב אם יש חסר בלקטאז התופעות קרובות יותר לצריכת החלב, תלוי בכמות כמובן. לרוב מספר שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר אנשימים ומעי רגיש

סטודנט
    30/01/2018

1. האם אתה ממליץ על לקיחת אנזימים בכדורים? יכולות להיות לזה השלכות בריאותיות בעתיד? או שזה דומה לאינסולין בסכרתיים 1?
    2. הייתכן כי העובדה שבאותם ימים אכלתי הרבה אורז, האטה את מה שהיה אמור לבוא - היציאה הרכה? ולכן לקח לזה לא כמה שעות, אלה יממה וחצי?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו