לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
    רותי
    26/05/2008

שלום לכם

לפני כשבוע וחצי עברתי קולונוסקופיה (בשל היסטוריה של סרטן המעי הגס במשפחה לפני כחצי שנה).
    הקולונוסקופיה יצאה תקינה תודה לאל.
    אבל מאז יש לי כל הזמן כאבי בטן, על כל מה שאני אוכלת, ניסיתי לאכול יופלה בבוקר. אבל לא עוזר כלום. האם אילו תופעות נילוות של הקולונסקופיה?? לאחר הבדיקה עצמה, כל הזמן הרגשתי שאני צריכה לשירותים, זה נמשך כמה שעות, והיה לי מאוד קשה לחזור הביתה.
    בגסטרוסקופיה נמצא במעבר הושט והקיבה - בקע סרעפתי, קיבלתי טיפול, שלא עוזר בינתיים, מקווה שיעזור, לקחתי בעבר לוסק, אומפרדקס,לנטון וזוטון, אף אחד אחד לא עוזר.
    יש לי המון צרבות, וקשה לאכול, יש כמו גוש בגרון..
    חוץ מזה ישנה רירית בצקתית באנטרום, האם זה מצביע על מחלות מעי שונות? או שאני חוששת סתם?? נלקחו ביופסיות.
    תודה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

ד''ר אליעד קרין
    26/05/2008

לרותי שלום רב,

לאחר שתי הבדיקות יתכנו כאבי בטן בחומרה משתנה ואלה לרב ימשכו מספר ימים.
    לגבי הרירית הבצקתית באנטרום - לרב זה ביטויי של דלקת, יש צורך לברר לגבי נוכחות הליקובקטר, האם נלקחהבדיקה.
    המידה וההליקובקטר חיובי יש לטפל בו, ויתכן והדבר יקל גם על הצרבות.
    באופן עקרוני כאשר יש בקע סרעפתי וצרבת שאינה מגיבה לטיפול תרופתי יש צורך בהשלמת בירור ושקילת ניתוח לתיקון הבקע ומניעת ריפלקס.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו