פוליפים במעי הגס לסבא

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • פוליפים במעי הגס לסבא
    שיר
    01/03/2019

    לסבא סרטן מעי בגיל 54 וגם לאחיו בגיל 46
    לילדים של סבא כולם עם 2 פולים שהוצאו בזמן מסוג אדנומה
    לאחר יעוץ גנטי מוטציית של תסמונת לינץ של העדה יצא שלישי חושבים לעשות פאנל...
    לסבא בן 83 עד כה הוצאו 15-20 פוליפים במסוג אדנומה.....רציתי לדעת מה הסיכוי לתסמונת לינץ חשוב לי להדגיש שההורים של סבא היו בריאים לחלוטין נפטרו בגיל 90 לפי מייטב ידיעתי שהתסמונת חייבת לעבור דרך ההורים וכאן לא היה להם כלום אשמח לתשובה מפורטת.......לאחד האחים כלומר הילדים של סבא הוצאו בגיל 19 2 פוליפים שפירים היתה כל החיים במעקב עד גיל 55 הופיע אדנומה בפעם הראשונה מאז 2 הפוליפים שהוצאו בגיל 19

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הבהרה

    ד''ר נתן גלוק
    01/03/2019

    קשה להבין את השאלות. נשמע שאתם במסגרת בירור גנטי מסודר. המשיכו איתו.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך שאלה

    שרית
    01/03/2019

    השאלה האם יכל להיות שלסבא יהיה תסמונת לינץ ולאח שלו למרות שההורים היו בריאים עד גיל 90?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פוליפים

    שיר
    01/03/2019

    מה הסיכויים לתסמונת לינץ לאור הסיפור האם אתה ממליץ על בדיקת פאנל?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לינץ

    ד''ר נתן גלוק
    03/03/2019

    לינץ יכול לדלג על דור, הסיכון לסרטן הוא 70-80 אחוז לנשא, לכן זה לא שולל
    פאנל יכול גם לגלות תסמונת נדירות יותר שאינן לינץ
    לכן יכול לתת מידע נוסף בהחלט

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה על התשובה

    שיר
    03/03/2019

    במידה וזה כן תסמונת לינץ זה קשור גם לסרטן עצמות?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


