פצע מוזר בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מוזר בפי הטבעת
    מירי
    10/06/2007

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלתי, אבל זה הכי קרוב שמצאתי:
    כבר תקופה ארוכה (כשבועיים) יש לי מעין שלפוחית בפי הטבעת שמכאיבה לי מאוד בעיקר בזמן של יציאות אבל גם סתם כך, כאשר אני נוגעת בשלפוחית, היא עצמה לא כואבת אבל לידה כואב לי מאוד ולפי דעתי זה בגלל שיש שם גרוי מזעה והשלפוחית גורמת למקום להזיע יותר.
    מה אפשר לעשות?
    לא נעים לי לפנות לרופא בנושא הזה.
    דרך אגב, אם אתה ממליץ על תרופה או משחה כלשהיא, אני בהריון בסוף חודש ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע מוזר בפי הטבעת

הוספת תגובה

• פצע בפי הטבעת

ד''ר שמואל אביטל
    10/06/2007

יש מספר אפשרויות למה שאת מתארת. זה יכול להיות טחור חיצוני כואב, אבסס קטן או משהוא זיהומי כלשהוא. רצוי מאוד להיבדק ולתת טיפול לפי האבחנה הנכונה.
    אשמח לעמוד לרשותיך
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

מירי
    11/07/2007

בקרתי אתמול אצל כירורג באזור מגורי והוא אמר לי שמה שיש לי זה פיסורה. הוא נתן לי משחה וכן אמר שאקח שמן פראפין פעמיים ביום ואם זה לא יעבור תוך ארבעה שבועות יהיה צורך בהתערבות כירורגית.
    רציתי לשאול- כיצד מבצעים את הטיפול הזה והאם יש איזושהיא בעיה לעשות אותו בהריון (כגע אני בשבוע 11)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר שמואל אביטל
    20/07/2007

הניתוח עצמו הוא ניתוח קצר אך בהרדמה כללית. נראה לי שכדאי להימנע מניתוח במידת האפשר. ניתן להשתמש בניפאדיפין למשך 4-6 שבועות. בנוסף ניתן לנסות טיפול בבוטוקס שיכול להועיל במקרים רבים לפני שמחליטים על ניתוח.
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו