מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע מוזר בפי הטבעתמירי10/06/2007
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלתי, אבל זה הכי קרוב שמצאתי:
כבר תקופה ארוכה (כשבועיים) יש לי מעין שלפוחית בפי הטבעת שמכאיבה לי מאוד בעיקר בזמן של יציאות אבל גם סתם כך, כאשר אני נוגעת בשלפוחית, היא עצמה לא כואבת אבל לידה כואב לי מאוד ולפי דעתי זה בגלל שיש שם גרוי מזעה והשלפוחית גורמת למקום להזיע יותר.
מה אפשר לעשות?
לא נעים לי לפנות לרופא בנושא הזה.
דרך אגב, אם אתה ממליץ על תרופה או משחה כלשהיא, אני בהריון בסוף חודש ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפי הטבעת
ד''ר שמואל אביטל10/06/2007יש מספר אפשרויות למה שאת מתארת. זה יכול להיות טחור חיצוני כואב, אבסס קטן או משהוא זיהומי כלשהוא. רצוי מאוד להיבדק ולתת טיפול לפי האבחנה הנכונה.
אשמח לעמוד לרשותיך
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
מירי11/07/2007בקרתי אתמול אצל כירורג באזור מגורי והוא אמר לי שמה שיש לי זה פיסורה. הוא נתן לי משחה וכן אמר שאקח שמן פראפין פעמיים ביום ואם זה לא יעבור תוך ארבעה שבועות יהיה צורך בהתערבות כירורגית.
רציתי לשאול- כיצד מבצעים את הטיפול הזה והאם יש איזושהיא בעיה לעשות אותו בהריון (כגע אני בשבוע 11)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
ד''ר שמואל אביטל20/07/2007הניתוח עצמו הוא ניתוח קצר אך בהרדמה כללית. נראה לי שכדאי להימנע מניתוח במידת האפשר. ניתן להשתמש בניפאדיפין למשך 4-6 שבועות. בנוסף ניתן לנסות טיפול בבוטוקס שיכול להועיל במקרים רבים לפני שמחליטים על ניתוח.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?