מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במעיים?אתי22/06/2008
שלום לפני כחודש התלוננתי לרופא על כאב בין הצעות באיזור בית החזה העליון הקרוב לסרעפת שמקרין לגב הרופאה לא ייחסה לזה חשיבות שלשום כבר החלו לי כאבי בטן שהפכו להיות לא נעימים והיא בדקה ואמרה שיש דלקת קלה בקרום המעיים העניין שאני כול הזמן עם בחילה יש לי תאבון אני עושה צואה רגילה פעם ביום והקל בטן משפר חלקית את הכאב יש לי חולשה וסחרורות שבאים והולכים עם הכאב בטן שאלתי האם עליי לעשות בירור מקיף לנושא בגלל ש..
1. ירדתי 2 קילו בחודש ואני די רזה גם ככה כרגע המשקל עומד מתתחת לממוצע אני 1.73 ושוקלת כיום 61.5 ואני אוכלת רגיל לחלוטין?!
2. בגלל כאב הבטן שבאים והולכים במיוחד אחרי אוכל או שתיה ומאמץ?
3. אשמח לדעת על מה מצבעים הסימנים ומה עליי לבדוק במערכת העיכול ?
תודה מראש אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במעיים
ד''ר אליעד קרין23/06/2008לאתי שלום רב
עלייך לפנות לרופא המטפל להבדק על ידו ולהמשיך בירור.
לא ניתן לבצע בדיקות ובירורים דרך פורומים מחמת הסכנות הברורות הכורוכות בכך והפגיעה בפרטיות החולה.
בברכה,
ד"ר קרין אליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר!ושאלונת
אתי23/06/2008אכן הלכתי לרופאת המשפחה היום וביצעה לי בדיקות דם והם תקינות היא אומרת שזה דלקת בקרום המעיים נתנה לי תרופה ואני מקווה כי אני אחזור לאכול הכול אשמח לדעת מה מותר לאכול זה יעזור לי תודה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?