בעיות במעיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במעיים?
    אתי
    22/06/2008

שלום לפני כחודש התלוננתי לרופא על כאב בין הצעות באיזור בית החזה העליון הקרוב לסרעפת שמקרין לגב הרופאה לא ייחסה לזה חשיבות שלשום כבר החלו לי כאבי בטן שהפכו להיות לא נעימים והיא בדקה ואמרה שיש דלקת קלה בקרום המעיים העניין שאני כול הזמן עם בחילה יש לי תאבון אני עושה צואה רגילה פעם ביום והקל בטן משפר חלקית את הכאב יש לי חולשה וסחרורות שבאים והולכים עם הכאב בטן שאלתי האם עליי לעשות בירור מקיף לנושא בגלל ש..
    1. ירדתי 2 קילו בחודש ואני די רזה גם ככה כרגע המשקל עומד מתתחת לממוצע אני 1.73 ושוקלת כיום 61.5 ואני אוכלת רגיל לחלוטין?!
    2. בגלל כאב הבטן שבאים והולכים במיוחד אחרי אוכל או שתיה ומאמץ?
    3. אשמח לדעת על מה מצבעים הסימנים ומה עליי לבדוק במערכת העיכול ?
    תודה מראש אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במעיים?

הוספת תגובה

• בעיות במעיים

ד''ר אליעד קרין
    23/06/2008

לאתי שלום רב

עלייך לפנות לרופא המטפל להבדק על ידו ולהמשיך בירור.
    לא ניתן לבצע בדיקות ובירורים דרך פורומים מחמת הסכנות הברורות הכורוכות בכך והפגיעה בפרטיות החולה.
    בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!ושאלונת

אתי
    23/06/2008

אכן הלכתי לרופאת המשפחה היום וביצעה לי בדיקות דם והם תקינות היא אומרת שזה דלקת בקרום המעיים נתנה לי תרופה ואני מקווה כי אני אחזור לאכול הכול אשמח לדעת מה מותר לאכול זה יעזור לי תודה אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו