כאבי בטן עליונה צד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עליונה צד שמאל
    אני
    24/06/2008

אני בת 23, מזה כשלושה חודשים הופיעו לי כאבים בבטן עליונה בצד השמאלי. הכאבים לא חזקים ולא מורגשים, רק כאשר אני עושה איזשהו מאמץ, או נושמת עמוק (כלומר מפעילה את האיזור). מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות גידול סרטני?

תודה רבה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עליונה צד שמאל

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה שמאל

ד''ר אליזה טיומני
    24/06/2008

שלום למודאגת...
    קודם כל- תפסיקי לדאוג ותתחילי לפעול.
    אם המחושים נמשכים כבר יותר מ- 3 חודשים ,הגיע זמן לגשת לרופא-להיבדק + לבצע בדיקות דם והדמיה.
    אם כאבים גוברים בתנועה ונשימה עמוקה -צריך לחפס בעיה כלשיא באיזור-גב? טחול? ריאות?ועוד.
    מדוע ישר צריך לחשוב על סרטן? -יש גם מחלות אחרות....
    תגשי לופא להיבדק .

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

אני
    24/06/2008

מה לפי ידיעתך יכול להיות חוץ מגידול? אילו מחלות קשורות בכאבים בבטן השמאלית העליונה שמופיעים בעת מאמץ? האם זה יכול לגרור התערבות ניתוחית? האם זה יכול להיות מתיחת שריר או שלא סביר היות ועברו כמה חודשים מאז שזה הופיע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאביב טן שמאלית עליונה

מודעגת
    25/06/2008

שלום
    אני כבר אניתי בקווים כלליים
    יש אבחנה מבדלת רחבה לבעית מחושים בבטן שמעלית עליונה וכאן זה לא המקום להיכנס לפרטים.
    אליך לפנות לרופא להיבדק במידה והתלונות נמשכות

תרגישי טוב
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו