מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיברטיקוליטיס, כאבי גזיםדנית06/07/2008
לפני כ-3 חדשים אושפזתי בשל דיברטיקוליטיס עם פרפורציה מכוסה. בעוד שבוע אני עומדת לעבור בדיקת קולונוסקופיה. בימים האחרונים יש לי לעתים קרובות כאבי בטן והרגשה של צורך ליציאה. כשאני הולכת לשירותים לרוב יוצא לי רק אויר והלחץ משתחרר לזמן מה, ואחכ"ך חוזר שוב. לא היה שינוי בתזונה שלי לאחרונה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת של האויר הלוחץ? האם יתכן שנוצר שוב נקב במעי ודרכו נכנס אויר למעי? אין לי חום או סימני דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
דנית06/07/2008האם בדיקת הקולונוסקופיה חשובה במקרה זה ? לשם מה? (עברתי סיטי חוזר לפני חודש והתשובה היתה שיש סעיפים בסגמא, אין דלקת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיוורטיקוליטיס כאבים וגזים
ד''ר אליזה טיומני06/07/2008שלום לדורית
יתכן שעדיין קיים גירוי באיזו איפה שהיתה דלקת ויש גירוי המעי והתכווצות הגורמת לריבוי גזים וכאבים
היום מקובל לתת טיפול מונעת לאחר התקף של דלקת בסעיפים למשך תקופה ארוכה.
במכוןג גסטרו באיכילוב בדיוק מתקיים מחקר קליני -תרופתי.בנשוא זה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?