דיברטיקוליטיס, כאבי גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיברטיקוליטיס, כאבי גזים
    דנית
    06/07/2008

לפני כ-3 חדשים אושפזתי בשל דיברטיקוליטיס עם פרפורציה מכוסה. בעוד שבוע אני עומדת לעבור בדיקת קולונוסקופיה. בימים האחרונים יש לי לעתים קרובות כאבי בטן והרגשה של צורך ליציאה. כשאני הולכת לשירותים לרוב יוצא לי רק אויר והלחץ משתחרר לזמן מה, ואחכ"ך חוזר שוב. לא היה שינוי בתזונה שלי לאחרונה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת של האויר הלוחץ? האם יתכן שנוצר שוב נקב במעי ודרכו נכנס אויר למעי? אין לי חום או סימני דלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיברטיקוליטיס, כאבי גזים

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

דנית
    06/07/2008

האם בדיקת הקולונוסקופיה חשובה במקרה זה ? לשם מה? (עברתי סיטי חוזר לפני חודש והתשובה היתה שיש סעיפים בסגמא, אין דלקת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיוורטיקוליטיס כאבים וגזים

ד''ר אליזה טיומני
    06/07/2008

שלום לדורית
    יתכן שעדיין קיים גירוי באיזו איפה שהיתה דלקת ויש גירוי המעי והתכווצות הגורמת לריבוי גזים וכאבים
    היום מקובל לתת טיפול מונעת לאחר התקף של דלקת בסעיפים למשך תקופה ארוכה.
    במכוןג גסטרו באיכילוב בדיוק מתקיים מחקר קליני -תרופתי.בנשוא זה
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו