הכנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה
    אלירן
    06/07/2008

ד.נ. לפני 3 שנים עברתי קולונוסקופיה. ההכנה הייתה ממש ובאופן מובהק בלתי נסבלת עבורי. הצלחתי בקשיים עצומים לשתות כ-3/4 בלבד מהסופודקס. נמסר לי שהיום משתמשים במרוקן, שאיננו פחות נורא. נודע לי שבקנדה משתמשים להכנה באבקה הנקראת Klean Prep, שטעמה איננו נורא. האם אבקה זו מוכרת וקיימת בישראל? אנא תשובתך. תודה. אלירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה

הוספת תגובה

• הכנה

ד''ר אליזה טיומני
    06/07/2008

שחום אלירן
    אין הכנה כזו בארץ אך קיימת בארץ הכנה קלה יותר והיא בעזרת אבקת PICO-SALAX .
    ניתן לרכוש את המוצר בחלק מבתי מרקחת פרטיים ולא באף אחת מקופות החולים.
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו הכנה

אלירן
    09/07/2008

ד.נ. הגסטרואנטרולוג אמר לי נחרצות שהוא לא ממליץ על פיקו סלקס, מאחר שלדבריו לא הוכחה יעילותו ולא הוכחה בטיחותו. האם המידע שברשותך שונה? אנא הבהירי. תודה. א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייתי מ-9.6

אלירן
    16/07/2008

ד.נ. ב-9.6 פניתי אליך בשאלת הבהרה אך, לצערי, טרם ענית עליה. אולי נפלה בין הכיסאות. אנא השיבי. תודה. אלירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו