מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל ד"ר קריןש.07/07/2008
שלום ד"ר קרין, ראשית כל רציתי להודות על טיפולך. ביום חמישי האחרון עברתי אצלך ניתוח לפרוסקופי להסרת כיס מרה בכירורגית א'. אין ספק שחוש ההומור שלך מקל על כל התהליך ואין כל עוררין על מקצועיותך. יש לי שאלה: בעוד הכאבים הפנימיים מהגז והניתוח עצמו הולכים וקטנים, דווקא אי הנוחות מהתפרים עצמם הולכת וגוברת. סביב כל "רגל" של סיכה צומחת לה הילה אדומה כואבת (בקוטר של מילימטר, לא יותר). האם זה חלק מהתהליך, או שכדאי לבוא להיבדק? סך הכל אין לי תחושה של הקלה בכל יום שעובר. האם אני מצפה לזה מוקדם מדי? בסך הכל עברו 3 ימים. תהייה נוספת, שאין היא אומרת שאינני מודה לך על כל טיפולך: אחרי הניתוח אף אחד לא ניגש אליי להסביר לי מה היה בניתוח. גם לא אל בעלי. היינו צריכים להניח שהכל היה בסדר. אבל, היו לי שאלות, ואף אחד לא יכול היה לענות עליהן. נראה לי לא רלוונטי לשאול מנתח שלא היה שם. אינני מתלוננת. סך הכל, אני מודה לך על טיפול מקצועי ביותר, אך היה נחמד אם מישהו היה מדבר איתנו. שוב - תודה לך על הכל! ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ש
ד''ר אליעד קרין07/07/2008לש שלום רב
האדמומיות המופיע מסביב לסיכה הינה תגובה נורמלית דלקתית למתכת ואינה בעיתית או מסוכנת.
הכאבים יחלפו בעוד מספר ימים באופן הדרגתי.
ניתן להשתמש במשככי כאבים כמובן ורצויי לעשות כך בשבוע הראשון.
הצדק איתך והערתך מקובלת עלי.
המהלך הניתוחי היה רגיל לחלוטין.
האבני היו קטנות ורבות בדומה לחול זיף זיף שחור - אחת מהן אצלח, השאר בחנות באלנבי.
החלמה מהירה,
הרגישי חופשיה לפנות בכל שאלה ובעיה,
בכבוד רב
ד"ר קרין אליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ש.08/07/2008התגובה שלך החריפה את מצבי, וכעת יש 2 מ"מ הילה אדומה סביב כל סיכה! כל כך כואב לצחוק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?