אל ד"ר קרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל ד"ר קרין
    ש.
    07/07/2008

שלום ד"ר קרין, ראשית כל רציתי להודות על טיפולך. ביום חמישי האחרון עברתי אצלך ניתוח לפרוסקופי להסרת כיס מרה בכירורגית א'. אין ספק שחוש ההומור שלך מקל על כל התהליך ואין כל עוררין על מקצועיותך. יש לי שאלה: בעוד הכאבים הפנימיים מהגז והניתוח עצמו הולכים וקטנים, דווקא אי הנוחות מהתפרים עצמם הולכת וגוברת. סביב כל "רגל" של סיכה צומחת לה הילה אדומה כואבת (בקוטר של מילימטר, לא יותר). האם זה חלק מהתהליך, או שכדאי לבוא להיבדק? סך הכל אין לי תחושה של הקלה בכל יום שעובר. האם אני מצפה לזה מוקדם מדי? בסך הכל עברו 3 ימים. תהייה נוספת, שאין היא אומרת שאינני מודה לך על כל טיפולך: אחרי הניתוח אף אחד לא ניגש אליי להסביר לי מה היה בניתוח. גם לא אל בעלי. היינו צריכים להניח שהכל היה בסדר. אבל, היו לי שאלות, ואף אחד לא יכול היה לענות עליהן. נראה לי לא רלוונטי לשאול מנתח שלא היה שם. אינני מתלוננת. סך הכל, אני מודה לך על טיפול מקצועי ביותר, אך היה נחמד אם מישהו היה מדבר איתנו. שוב - תודה לך על הכל! ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל ד"ר קרין

הוספת תגובה

• ל ש

ד''ר אליעד קרין
    07/07/2008

לש שלום רב

האדמומיות המופיע מסביב לסיכה הינה תגובה נורמלית דלקתית למתכת ואינה בעיתית או מסוכנת.
    הכאבים יחלפו בעוד מספר ימים באופן הדרגתי.
    ניתן להשתמש במשככי כאבים כמובן ורצויי לעשות כך בשבוע הראשון.
    הצדק איתך והערתך מקובלת עלי.
    המהלך הניתוחי היה רגיל לחלוטין.
    האבני היו קטנות ורבות בדומה לחול זיף זיף שחור - אחת מהן אצלח, השאר בחנות באלנבי.

החלמה מהירה,

הרגישי חופשיה לפנות בכל שאלה ובעיה,

בכבוד רב

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ש.
    08/07/2008

התגובה שלך החריפה את מצבי, וכעת יש 2 מ"מ הילה אדומה סביב כל סיכה! כל כך כואב לצחוק....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו