כאבי בבטן תחתונה+ נפיחות קלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בבטן תחתונה+ נפיחות קלה.
    שי
    17/07/2008

שלום. אני בן 31, וכבר חודש וחצי סובל מכאבי בטן לא חזקיםבבטן תחתונה צד ימין שאני יכול להתמודד איתם וחי את שיגרת היום שלי כרגיל. בנוסף לפני כ3 שבועות יש אצלי טפיחות קלה באיזור הכואב. הצואה שלי שינתה צבע לבהיר יותר ובנוסף היא מתפוררת באסלה- ולעיתים לאחר כאב אני גם משלשל. לאחר יציאה אני חש הרגשה טובה יותר גם בכאב וגם בניפוח הבטן. בשעות הבוקר הכאב והניפוח הם פחותים ובשעות הערב הם יותר נראים ומורגשים. אני יציין שעד לא מזמן הייתי אוכל ללא חשבון הכל, שמן, חריף,וכו' ושותה המון ורק קוקולה דאייט לימון, כבר כמה ימים שאני משנה את התזונה שלי וחש במעט יותר טוב אם כי לא לגמרי ולפעמים הכאב והניפוח מתגברים אפילו הכי. עברתי בדיקת CT ממש לפני שבוע ואין ממצא ספציפי לכאב, אלא רק דיברטיקולוזיס בקולון יורד ובסטיגמה שהבנתי שזה בצד שמאל בכלל. תור לגסטרולוג לצערי יש לי רק בעוד חודש+ (אין תור לפני), האם זה נראה מכו תסמונת מעי הרגיש? או יותר כמו סרטן המעי הגס? דואג ומודה לכם שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה..

שי
    17/07/2008

מדי פעם אני סובל גם מכאבי גב קלים בצד ימין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה קצרה

ד''ר אליעד קרין
    19/07/2008

לשי שלום רב

ממליץ להמשיך את הבירור כמוכנן.
    האבחנות המבדלות יצטמצמו עם ההתקדמות בבדיקות עד להגעה חאבחנה המתאימה ביותר.
    לשאלתך פחות מתאים לסרטן ויותר מתאים למעי רגיז, אך בחשבון גם מצבים זיהומיים - תרבית צואה?, ופרזיטים? ןמצבי מחלות מעי דלקיות.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה- כירוג....

שי
    19/07/2008

ביום שישי ביקרתי אצל כירוג מומחה ולאחר שלחץ לי על מקום הנפיחות וביקש שאשתעל הוא אמר ש- 99% יש לי שבר ליד הטבור- ושלח אותי לאולטרסאונד מדויק. האם יש קשר בין בעיות המעיים לשבר הזה? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו