פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    אבי
    26/07/2008

שלום לא מזמן הייתי אצל רופא כירוגי שאמר שיש לי טחורים פנימיים הוא נתן לי משחה והטיפול עזר כי אני כבר לא רואה כמות של דם על נייר הטואלט ובצואה עצמה כמו שהיה קודם . בבדיקה השניה אצלו שבאתי לביקורת הוא גילה שיש לי פיסורה סדק ממש קטן בפי הטבעת ואמר שאין טיפול לזה שאלתי היא האם יש משהו שמקל על פיסורה או שיכול לרפא אותה . והאם זה הגיוני שלפעמים אני רואה קצת דם בצואה או על נייר הטואלט והאם זה נגרם מאותו הסדק שקיים אצלי או שעלי שוב להיבדק . ורק להבהיר כי לפעמים הכל תקין ואין לי כאב ולפעמים ביציאה יש צריבה ודימום קל תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר אליעד קרין
    27/07/2008

לאבי שלום רב

הטיפול בפיסורה מתחלק לטיפול שמרני בו באמצעות טיפול תרופתי מקומי, הגגינה מקומית והתאמה תזונתית מובילים להחלמת הפיסורה.
    בחלק מהחולים טיפול זה אינו מוביל להחלמת הפיסורה ואז יש צורך בטיפול ניתוחי שיוביל להחלמה באחוז מאד גבוה של המיקרים.
    בכל אופן מליץ לפנות ולהבדק.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ורק הבהרה לגבי תשובתך

אבי
    28/07/2008

הטיפול התרופתי פותר את הבעיה או רק מקל עליה ? ולגבי תזונה עם מי עלי להתייעץ? האם אני אמור לחזור לרופא כירורגי תודה על העזרה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ד''ר אליעד קרין
    28/07/2008

לאבי שלום רב

הסיכויי להחלמה תחת הטיפול המשולב, תרופתי תזונתי ומקומי הוא בסדר גודל של 60-70% כתלות באופי הסדק וההתמדה.
    ממליץ לפנות לכירורג בנושא.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו