#### קוליטיס #### חשוב ודחוף #####

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• #### קוליטיס #### חשוב ודחוף #####
    יאיר
    05/08/2008

שלום מדובר על ילד בן שנתיים שסובל מגיל חצי שנה מ"קוליטיס" מטופל בשניידר באישפוזים ,קיבל בעבר גם מנת דם . בביופסיה לא התקבלה תשובה חד ששמעית שזה "קוליטיס" !!!! טופל ב "פנטזה" "אימורן" "יומירה" ללא הטבה. הדבר היחיד שעוזר זה סטרואידים. יש דילמה לגבי "ציקלוספירון" .(אם רשמתי נכון) העצה של הרופאים היא להוריד את המעי הגס ואחרי 3 חודשים לחבר למעי הדק .רוצים להביא מומחה מארה"ב עם ניסיון רב יותר בניתוחים אלו. אני שואל את השאלות במקום חבר שלי שאינו משתמש באינטרנט , האם יכול להיות שזה לא "קוליטיס" ויש בדיקה או רופא עם הרבה ניסיון שיתן אולי טיפ שלא קיבלו עד היום ?? אם זה לא "קוליטיס" מה זה כן יכול להיות ? אם זה כן ,אז רק ניתוח יכול להציל את הילד ?? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגו על שאלתי -תודה-

יאיר
    05/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוליטיס

פרופ' עמי ספרבר
    06/08/2008

שלום יאיר,
    שאלה זו צריכה להיות מופנית לגסטרואנטרולוג ילדים. המורכבות של השאלה והעובדה שמדובר בילד בן שנתיים מחייבים תשובה של מומחה לקבוצת גיל זו ולא תשובה כללית של רופאי מבוגרים. אני מציע להפנות את השאלה לאתר של גסטרואהטרלוג ילדים בו אני בטוח שתתקבל תשובה ראויה.
    בכבוד רב,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו