תודה רבה ובהמשך לשאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ובהמשך לשאלתי
    טל
    09/08/2008

קודם כל תודה רבה על התשובה בזמן כל כך מהר, הבנתי שיש גם בדיקה של אולטרה סאונד ברקטום, האם בדיקה זאת יכולה לעזור לגלות ממצאים ראשונים(למשל אם יש לי טחורים פניימיים?) והאם לא בעיה לקבל הפניה מהרופא לבצוע הבדיקה, והאם לרוב יש תור ארוך לבדיקת אלוטרה סנואד לרקטום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה ובהמשך לשאלתי

הוספת תגובה

• בדיקה

טל
    09/08/2008

עשיתי בדיקה בייתית לגילוי דם בצואה בסוף היציאה היה לי דם אך לקחתי דגימה ממרכז הצואה הנקייה והבדיקה יצאה שלילית. זה סימן טוב? זה אומר שככל הנראה זה לא קשור לבעיה במי הגס עצמו אלא בגורם אחר עקב תוצאת הבדיקה? אני יודע שאתה לא יכול לתת לי תשובה מלאה , אך זה סימן טוב כרגע? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

פרופ' עמי ספרבר
    11/08/2008

בדיקת אולטרה סאונד של הרקטום איננה רלוונטית לגביך כעת, לכן זמינות הבדיקה איננה חשובה, מה גם שזה עלול להשתנות ממקום למקום. אחרי הקולונוסקופיה אם הרופא יחשוב שתוצאת הבדיקה מצריכה בדיקה נוספת הוא/היא ימליץ על כך.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו