מיואש לגמרי - אולי זה בכלל וירוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש לגמרי - אולי זה בכלל וירוס?
    איתי
    01/09/2008

שלום ד"ר, אני סובל מזה שלושה חודשים מכאבים ברום הבטן ועד התבור שהתחילו בפתאומיות ללא שלשולים, צרבות, עצירויות או קשר לאוכל ושתיה. אין לי חום! במגע על הקו היורד (עורק ראשי) ממפתח הלב לתבור אני מאוד רגיש הרבה יותר מאדם רגיל. הכאבים הם מסוג לחץ מעיק ומציק כרוני שיכול להמשך 24 שעות ללא הפסקה. אני לא סובל ואף פעם לא סבלתי ממעי רגיז. למעט פסג' עשיתי את כל הבדיקות גסטרו האפשריות כולל סי טי, גסטרוסקופיה, מנומטריה, PH, אולטראסאונד, בדיקות דם, מה לא. אף פעם לא סבלתי מהבטן, אוכל מסודר, לא מעשן ולא שותה. שום כדור לא עוזר לי לכאבים, לא קלוטל, לא נירבקסל, גם לא כדורי הרגעה. שאלתי: האם ייתכן שיש בגוף שלי וירוס שלושה חודשים ויותר שגורם לי לכל הכאבים ואם כן איך בודקים זאת, בדיקת PCR??? ואם כן, אחרי כל כך הרבה זמן, למה הוא לא עוזב לי את הגוף? תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואש לגמרי

ד''ר אליזה טיומני
    01/09/2008

שלום למהישאו שהוא לגמרי מיואש
    מה שחשוב -שעברתה מדיקות ולא נמצא דבר -זה נקרא-בירור שלילי
    לא קיים וירוס שגורם לתמונה קלינית שאתה מספר עליה .
    כל הסימנים מצביעים כןלכיוון בעיה תפקודית פונקליאונלית בחלק עליון של הבטן מה שננקרא FUNCTIONAL DYSPEPSIA /EPIGASTRIC DYSTRESS
    אם באמת ניסיתה טיפוליפם תרופתיים(הזמן הממוצא של 4-6 שבועות עד שמחליטים שלא עוזר ) אני מציאה שתפנה לבית חולים איכילוב בת"א למכון גסטרו לטיפול בהיפנוזה רפואית במסגרת מרפאה לבעיות תפקודיות.
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו