שילשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילשולים
    שלי
    09/09/2008

היי, לפני שלושה חודשים בערך שלשלתי במשך שלושה שבועות.בעיקבות זאת נישלחתי לעשות בדיקת תרבית צואה והיה לי חיידק הליקובקטר פילורי.היו לי כאבי בטן חזקים ביותר, והקאות. טופלתי רק בסוג אחד של אנטיביוטיקה קארין במשך שבוע.לאחר חודש עשיתי בדיקת צואה שוב והיא יצאה שלילית.אחרי שבועיים מהבדיקה אני סובלת מהתופעה הבאה: יום אחד מסויים שלשול פעם פעמיים ביום עם כאבי בטן ועייפות וחולשה ואז שבועיים הכל בסדר וחוזר חלילה. בנוסף לזה אחרי כל ארוחה שאני אוכלת הבטן שלי ממש נפוחה אני סובלת מגזים מרובים ובחילות. בימים שבהם יש לי את השילשולים יש לי חום 37.4 בדר"כ. רופאת משפחה נתנה לי לעשות בדיקת פס'ג לשלול מחלת קרוהן. ואיזה בדיקות נוספות אני צריכה לעבור במידה ויגלו שזה לא זה?תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילשולים

הוספת תגובה

• שלשולים

ד''ר אליעד קרין
    09/09/2008

לשלי שלום רב

מספר בדיקות קיימות כולל CT אנטרוגרפיה, קולונוסקופיה כולל כניסה למעי הדק הסופי.
    ממליץ לעבור את הבירור בצורה מסודרת ע"י גסטרואנטרולוג.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו