כאבים חזקים באפיגסטריום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים באפיגסטריום
    איריס
    15/09/2008

שלום רב תקופה של למעלה משנה שאני סובלת מכאבים בעיקר בלילה בבטן עליונה מצד שמאל כאב חד וממוקד מקבלת לנטון למעלה משלושה חודשים ועדיין יש לי התקפים של כאב בבדיקות דם שעשיתי יש הפרעה קלה בתיפקודי כבד אינזים בשם alt (gpt( התקבל ערך של 41 בנוסף בבדיקת שתן אריטרוציטים 25 לפני שנתיים נעשתה גסטרוסקופיה שיצא תקין והליקובקטר שלילי שאלתי מה ניתן לעשות בנידון והאם תוכלו לייעץ לי המשך טיפול אני מודאגת מאוד אני שומרת על תזונה מאוזנת ולכן נשאלת השאלה ממה נגרמים הכאבים הללו? בתודה וברכה איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים באפיגסטריום

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה שמאל-איריס

ד''ר אליזה טיומני
    15/09/2008

שלום איריס
    יש כמה דברים שברצוני לציין -אם סיפור נמשך כבר שנה ללא החמרה או התדרדרות במצבך -דבר זה מצביע על כך שאין בעיה רצינית-וזה כבר צריך להרגיע אותך.
    לפי סיפור קליני שלך, על הרופא גסטרו שלך להחליטאם יש צורך ו איזה עוד בדיקות הדמיה יש לבצע לשלול קיום בעיה אורגנית.
    מאחלת לך הצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו