קלקולי קיבה כאבי בטן וכאבי גרון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקולי קיבה כאבי בטן וכאבי גרון ?
    eden
    15/09/2008

שלום רב אני פונה אליכם לאחר שפניתי לפורום א.א.ג שם הפנו אותי אליכם.. אני ממש מיואשת..יש לי כמה שבועות קלקול קיבה צורת הצואה השתנתה היא ממש יוצאת בחתיכות קטנות ולא כמו קודם.גם צבע הצואה כהה יחסית כמו כן יש לי כאבים בבטן התחתונה וגם מתחת לחזה באמצע באיזור המעי ,יש לי בחילות כל הזמן ולאחרונה התחלתי להרגיש מעין גוש שתקוע לי בגרון..בלילה כשאני ישנה אני מרגישה שאני נחנקת ואני מתעוררת כי אין לי אוויר לכמה רגעים,לעיתים אני קמה והגרון שלי יבש לגמרי ,בלילה יש לי כאבי גרון שמתחזקים ומעין דקירות ,ובמהלך היום כאב הגרון פוחת אך עדיין יש תחושה של משהו תקוע לעיתים אני מרגישה טעם מוזר בגרון ואני אובדת עצות אינני יודעת אם ללכת לרופא אף אוזן גרון או לגסטרו? מה לעשות כדי לא להיחנק בלילה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קלקולי קיבה...

ד''ר אליעד קרין
    17/09/2008

לעדן שלום רב

ממליץ לפנות לבדיקת רופא המשפחה שיבדוק אותך וישלח מספר בדיקות עזר ויחליט ע"פ צורך להפנותך לגסטרו או אאג.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו