כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    ורד
    19/09/2008

בתקופה האחרונה אני סובלת משילשולים כמעט יום יומיים המלווים בכאבי בטן, מאחר ואני סובלת מאנדומטריוזיס חמור המערב הידבקויות של כל איברי האגן כולל המעי, נאמר לי כי זו הסיבה. אני אמורה לעבור ניתוח לניקוי ההידבקויות בעוד כחודשיים. השבוע החלתי לסבול מכאבי תופת בבטן שממש גורמים לי להיתקפל בשירותים במשך דקות ארוכות (הכאב מלווה בתחושת עילפון), אני צריכה להתאמץ כדי שיצא משהו (וההתאמצות כשלעצמה גורמת לכאב בגלל ההידבקויות), היציאות הם רכות ביותר ולפעמים ממש מימיות, הכאב מתחיל לחלוף כשמשהו מצליח לצאת. אני חוששת שמדובר בהידבקויות שהגיעו לתוך המעיים, האם זה אכן נשמע כך? האם זה יכול לנבוע מחיידק? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• מקפיצה

ורד
    22/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר אליעד קרין
    23/09/2008

לורד שלום רב

עלייך לפנות לבדיקה ע"י גסטרואנטרולוג על מנת לברר את הסיבה לשלשול וכאב הבטן טרם יחוסם להידבקויות ואנדומטריוזיס באופן אוטומטי.
    ממליץ לבצע גם בדיקת צואה לתרבית ומיקרוסקופיה ובדיקות דם כולל CRP שקיעת דם תפקודי כבד ותיפקודי בלוטת התריס דרך רופא המשפחה.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר אליזה טיומני
    26/09/2008

לורד שלום
    עצירויות וכאבי בטן באמת יכולים להיגרם ולהיות מוחמרים ע" מחלה הדבקויות .

אבל לפי מה שאת מוסרת עושה רושם שיש תוספת זהומית וזו תופעה שכיחה בחודשי הקיץ.

מציעה לתבצעי בדיקת תרבית צואה ולאחר מכן קבלי טיפול בסירוף עם ביסמוט כמו קל-בטן ל 5 ימים וכדורים אשר מורידים את התכווצויות המעי מסוג -קולוטל זה יעזור לך.
    בברכה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו