מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןורד19/09/2008
בתקופה האחרונה אני סובלת משילשולים כמעט יום יומיים המלווים בכאבי בטן, מאחר ואני סובלת מאנדומטריוזיס חמור המערב הידבקויות של כל איברי האגן כולל המעי, נאמר לי כי זו הסיבה. אני אמורה לעבור ניתוח לניקוי ההידבקויות בעוד כחודשיים. השבוע החלתי לסבול מכאבי תופת בבטן שממש גורמים לי להיתקפל בשירותים במשך דקות ארוכות (הכאב מלווה בתחושת עילפון), אני צריכה להתאמץ כדי שיצא משהו (וההתאמצות כשלעצמה גורמת לכאב בגלל ההידבקויות), היציאות הם רכות ביותר ולפעמים ממש מימיות, הכאב מתחיל לחלוף כשמשהו מצליח לצאת. אני חוששת שמדובר בהידבקויות שהגיעו לתוך המעיים, האם זה אכן נשמע כך? האם זה יכול לנבוע מחיידק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ורד22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן
ד''ר אליעד קרין23/09/2008לורד שלום רב
עלייך לפנות לבדיקה ע"י גסטרואנטרולוג על מנת לברר את הסיבה לשלשול וכאב הבטן טרם יחוסם להידבקויות ואנדומטריוזיס באופן אוטומטי.
ממליץ לבצע גם בדיקת צואה לתרבית ומיקרוסקופיה ובדיקות דם כולל CRP שקיעת דם תפקודי כבד ותיפקודי בלוטת התריס דרך רופא המשפחה.
בברכה,
ד"ר קרין אליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
ד''ר אליזה טיומני26/09/2008לורד שלום
עצירויות וכאבי בטן באמת יכולים להיגרם ולהיות מוחמרים ע" מחלה הדבקויות .
אבל לפי מה שאת מוסרת עושה רושם שיש תוספת זהומית וזו תופעה שכיחה בחודשי הקיץ.
מציעה לתבצעי בדיקת תרבית צואה ולאחר מכן קבלי טיפול בסירוף עם ביסמוט כמו קל-בטן ל 5 ימים וכדורים אשר מורידים את התכווצויות המעי מסוג -קולוטל זה יעזור לך.
בברכה
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?