יובש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בגרון
    עדן המיואשת
    26/09/2008

שלום רב בחודש האחרון אני סובלת מבעיות בקיבה שלשולים בחילות וחולשה כללית בבדיקת CRP יצא לי 1.6 שהנורמלי זה 0.3 עד עכשיו אבחנו אצלי תסמונת IBS ממה שאני יודעת בתסמונת זו הCRP איננו מוגבר אלא רק בIBD הייתי בCT אנטוגרפיה ובגלל שלא הזריקו לי יוד התוצאות לא היו ברורות ורוצים לעשות לי את הבדיקה עם קפסולת הווידאו שבולעים 1) רציתי לדעת אם הבדיקה מסוכנת כי לא שמעתי שהרבה אנשים עושים אותה הרופא לא רוצה לשלוח אותי שוב לCT בגלל הקרינה הגבוהה.. אני סובלת יורת מחודש מכאבי בטן וקלקולי קיבה ואינני יודעת מה לעשות 2) אני קמה בלילה עם יובש בגרון ובפה עד כדי שאני מרגישה שאני נחנקת ואין לי אוויר ומין תחושת צריבה בגרון ממש כמו בכאב גרון שיש דלקת אבל הכאב ר'ק בלילה, ביום אני מרגישה מן תחושת אי נוחות לעיתים בבליעה ויובש בפה בבקשה עזרתכם בבית חולים הרופא לא נותן לי תשובות חד משמעותיות וטוען שזה רק IBS ומעולם לא היו לי תופעות כאלה בעשר שנים שאני סובלת מתסמונת זו תודה ושבת שלום מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בגרון

הוספת תגובה

• יובש בגרון

ד''ר אליזה טיומני
    26/09/2008

לתופעת יובש בגרון -סיבות רבות -החל מתופעות לוואי של התרופות וכלה בשינה עם פה פתוח .
    בדיקת מעי הדק עם קפסולה -זו היום הבדיקה הכי מדוייקת לשלילת מחלה במעי הדק והוי לא מסובכת לביצוע ב"כ.נמשכת 8 שעות בהם יש רק להסתובב חופשי עם המכשיר המחובר אשר קולט את התמונות של הקפסולה שולחת

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו