דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    עדנית
    03/07/2007

דר' שלום.
    אני משלשלת מהבוקר . השעה 13:00 והייתי בשירותים כבר 5 פעמים
    מהבוקר. כל פעם כשאני
    אוכלת משהוא אז אחרי 10 דק' אני חשה כמו כאבי מחזור ואז אני הולכת לשרותים. בצואה אני רואה כמו חתיכות לבנות.
    האם מדובר בתולעים? או בזיהום?
    מזה יכול להיות?
    מה עליי לאכול כדי שזה יפסיק?
    האם זה יכול לעבור לבד ללא רופא או לקיחת תרופה?
    נ.ב - אני אוכלת המון מלפפוים כל יום- (אני יכולה לאכול 3-4 קילו ביום)- האם יש לכך קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

ד''ר שמואל אביטל
    03/07/2007

אני ממליץ לך להיבדק אצל רופא המשפחה שלך
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

עדנית
    03/07/2007

הלכתי לרופא והיא אמרה שהיא לא נ ותנת לי שום תרופה ושזה יעבור תוך יומיים שלושה. באשר לאוכל היא אמרה לי לאכול אורז או טוסט.
    הבעיה היא שהיא כלל לא בדקה אותי, כלומר: זאת אני שאמרתי לה שאני חושבת שיש לי תולעים. וןהיא קבלה זאת כעובדה. אם נצא מתוך הנחה שזה אכן תולעים: איפה הם נמצאים- בקיבה או במעיים?
    אייך הם חיים שם?
    אייך הם הגיעו לשם? האם זה מסוכן ותוך כמה זמן זה יעלם- את כל אלו לא שאלתי את הרופא כי היא לא כל כך סבלנית
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

ד''ר שמואל אביטל
    08/07/2007

הסמפטומים שלך לא אופיניים לתולעים. שוב כדאי להיבדק ע"י גסטרואנטרולוג בצורה מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו