מה הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה
    ליאל
    03/07/2007

אני בחורה בת 19 ,אני רוצה לכתוב את כל התסמינים שלי ואולי תוכלו לתת לי לפחות תמונת מצב ממה אני סובלת ,כהקדמה אני אומר שאני אוכלת די הרבה פירות וירקות [מלפפון עגבניה כרוב קולורבי תפוח שזיף ועוד]אז ככה,אני סובלת מנפיחות תמידית בבטן ,אני פשוט קמה עם בטן נפוחה ,יש לי גזים מהרגע שאני קמה עד הרגע שאני הולכת לישון ,הגזים שלי בעלי ריח מוזר לחלוטין כאילו משהו רקוב ומקולקל יוצא לי מהגוף, יש לי יציאות על בסיס יומיומי ,אני לא סובלת מעצירות ,לפעמים לפני היציאות גם כשאני לא מתאפקת אני מרגישה כאבים עזים באיזור הבטן התחתונה ,בקיצור אני ממש סובלת ולא יודעת איך לצאת מזה ,קבעתי תור לגסטרו.... וזה רק בעוד חודשיים ,ניסיתי להמנע בכל יום ממאכל מסוים כדי לאתר את הבעיה אך היא לא אותרה עדיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה

הוספת תגובה

• מה הבעיה

ד''ר שמואל אביטל
    08/07/2007

לפי התסמינים יתכן שמדובר בתסמונת המעי העצבני. מי שמטפל בזה זה גסטרואנטרולוגים. חשוב שתפגשי עם גסטרואנטרולוג להערכה וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו