כאבי בטן חזקים וקלקולי קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים וקלקולי קיבה
    עדן המיואשת
    01/10/2008

במשך חודשיים אני סובלת מכאבי בטן חזקים לעיתים אני מרגישה שהבטן שלי ממש זזה כאילו יש שם תינוק מרוב הכאב.. יש לי קלקולי קיבה חמורים וצואה יחסית כהה למה שהייתה קודם ויש לה ריח מסריח יותר .. יש לי גם בחילות מידיי יום ומן חולשה ברגליים ובגוף בכלל עד כדי חוסר תפקוד אני במעקב גסטרו ולא ממש עוזרים שם הכל לוקח מלא זמן בהתאם לתסמינים שציינתי איזה בדיקה כדאי לעשות קודם? קפסולה למעי הדק? או הליקובטר פלורי ופטריית קנדידה? שהבנתי שגם יכולות לגרום לתסמינים דומים..אני מרגישה ממש רע רוצה כבר למצוא פתרון יצא לי CRP גבוה אם זה עוזר 1.56 שהטווח הוא 0.3 כמו כן אבחנו אצלי IBS מגיל 16 שהתחילו כאבי בטן ועצירויות או שלשולים לסירוגין..אך זה עבר לתקופה מסויימת ובחודשיים האחרונים יש לי קלקולי קיבה בעיקר ירדתי קצת במשקל 4 קילו בחודש וכאבי בטן מאוד חזקים בעיקר בבטן התחתחונה באיזור הטבור אני מבקשת את עצתכם איזו בדיקה לעשות כי הרופא שנתנו לי לא עוזר והוא נתן לי להחליט איזו בדיקה לעשות אז בבקהש המצלתכם בדחיפות תודה וחג שמח עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים

ד''ר אליזה טיומני
    01/10/2008

שלום עדן
    ברקע שלך יש תסמונת IBS שנים רבות אך בחודש אחרון -התמונה לדברך השתנתה-כאבי בטן חזקים ושילשולים עם ריח לא טוב, ירידה במשקל ורמזים בבדיקות דם לתהליך דלקתי -ש"ד מוכשת וCRP מוגבר.
    רצוי לבצע מס' פעמים תרבית צואה ולהתחיל טיפול בתכשירי ביסמוט ובשילוב עם פרוביוטיקה בכמות גדולה
    אם אין שום שיפור תוך 5 ימים או שהתלונות חוזרות מהר-לשקות מתן קורס טיפולי באנטיביוטיקה ל 7 ימים .
    ואם זה לא יחלוף-רק אז לפנות לבדיקות מסובכות יותר.

בברכה והצלחלה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו