ESR+CRP גבוהים -עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ESR+CRP גבוהים -עזרה בבקשה
    עדן
    05/10/2008

שלום רב עקב קלקולי קיבה בחודשיים האחרונים ,כאבי בטן חזקים,בחילות וחולשה כללית עשיתי בדיקות לגסטרו שכללו גם CRP שיצא 1.56 שהטווח 0.3 ESR שיצא 40 שהטווח עד 37 הבנתי שעד 20 זה תקין.. הרופא בתל השומר לא עוזר לי ולא מייחס חשיבות לערכים הללו אני די מודאגת ולא יודעת למי לפנות ואילו בדיקות לעשות.. על מה ערכים אלו יכולים להגיד? הבנתי שעל הליך דלקתי..אבל איך אני אדע איפה ? אני מבקשת מהרופא את הבדיקות בעצמי כי הוא לא מפנה אותי , ניסיתי לקבל אישור לקפסולה אך לא איפשרו לי ורוצים שאני אעשה עוד בדיקות לפני.. אילו בדיקות מומלץ לעשות כדי לבדוק היכן הדלקת? עשיתי קולונוסקופיה בשנת 2000 ועכשיו CT אנטוגרפיה אך לא ראו שם דבר עקב חוסר ההזרקה.. בבקשה תעזרו לי אני לא יכולה לתפקד.. יש לכם המלצה על מומחה לגסטרו אני מוכנה לשלם כמה שצריך שיעזור לי לפתור את הבעייה.. תודה רבה עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ESR+CRP גבוהים -עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• ESR+CRP גבוהים -עזרה בבקשה

פרופ' עמי ספרבר
    06/10/2008

עדן, שוב שלום
    אני אשמח לראות אותך, אם את מעונינת, בקליניקה. אני חושב שבשיחה אישית אפשר יהיה לדון ולהבהיר את השאלות שאת שואלת ולקבוע לגבי הצורך בבירור נוסף או אופי הטיפול המתאים.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו