נפיחות ושלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות ושלשולים
    לימור
    09/10/2008

אני בת 34 עם בטן נפוחה לאחרונה יש לי התכווציות בבטן ואז אני משלשלת לא יורדת מזה במשקל לפניכשבוע זה התחיל כנראני אני זוכרת את עצמי אני עם בטן מאוד נפוחה וגזים אך לאחרונה היציאות שלי לא סדירותלפני כשבוע היה לי וירוס עם השלשלולים המשיכו שנה שעברה גם תקופה מאוד ארוכה של שלשולים לא דמיים זה גורם לי לאי נוחות בבטן ממש כמו אישה בהריון רקע משפחתי לכל אחיותיי יש בערך אותה בעיה של נפיחות אך לא שלשולים לבן שלי נמצא פןליפ שפיר ברקטום בן 5 ולדודתי מצד אמא סרטן מעי הגס האם עלי לבצע בדיקות מסוימות שקשור אולי למזון? אני לא אוכלת מסודר וגם שיש שלשולים לא דואגת לעשות דיאטה כנגד זה אשמח לדעתך... אני גם אציין ששנה שעברה בגלל השלשלשולים כמה חודשים עשיתי בדיקות דם וצואה שיצאו תקינות האם זה מספיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות ושלשולים

הוספת תגובה

• נפיחות ושלשולים

פרופ' עמי ספרבר
    10/10/2008

שלום לך, לימור
    על פי התיאור שלך, קרוב לוודאי שאת סובלת מהפרעה תפקודית של מערכת העיכול מסוג תסמונת המעי הרגיש (IBS). נראה שגם במשפחה יש אחרות הסובלות אף הן מהפרעה תפקודית בעיכול.
    לגבי הצורך בבדיקות, אני חושב שכדאי לך להיוועץ עם גסטרואנטרולוג המתמחה בהפרעות אלו על מנת שיקבל תמונה מלאה יותר ממה שאפשר לתת דרך האינטרנט ויקבע ביחד איתך הן לגבי הצורך בבדיקות והן לגבי דרכי טיפול אפשריות.
    בברכת שנה טובה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו