מעי עצבני (מופנה לדר' אליזה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי עצבני (מופנה לדר' אליזה)
    אתי
    15/10/2008

פניתי אלייך ואמרתי שביצעתי לפני כחצי שנה בדיקת חוקן בריום שיצאה תקינה והכנה מצויינת ממש אפילו אני ראיתי את חלל המעיים נקי ומצויין והחומר הוחדר ללא שום הפרעות כך גם היה כתוב בתשובה . אך בכל אופן אני קבעתי תור לפרוקטולוג שיפנה אותי לקולונוסקופיה מאחר שצורת הצואה השתנתה בשבועיים האחרונים וגם החלו כאבי בטן למרות שאני נכנסת לשירותים אחר כך הכאבים פוסקים קצת מדאיג אותי שאחרי כל ארוחה בערך אני נכנסת לשירותים והיום בבוקר יצאה הפרשה טיפה רירית עם טיפטיפונית דם שאלתי היא: האם מעי עצבני יכול לגרום למצב כזה? אולי וירוס אפילו שלא מלווה בשילשולים? או טחורים פנימיים (שבעבר הפרוקטולוג אמר שיש לי).? אני מאד בלחץ כי גילו לבת דודתי בת 30 את המחלה במעי וגם לסבתי היה אז אנא תביני את תגובתי הלחוצה .תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעי עצבני

ד''ר אליזה טיומני
    18/10/2008

שלום אתי
    את באמת ענית לבד נכון לכל השאלות ששאלת.
    כל התופעות יכולות להתאים בתסמונת מעי הרגיש ומעט סימני הדם יכולים להיות עקב טחורים פנימיים אשר מגורים ע" יציאות מרובות
    אבל-עקב הסיפור המשפחתי -את צריכה לעבור קולונוסוקפיה-וללא קשר לכך לקבל טיפול ל IBS
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומנני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו