התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אלמונית
    16/10/2008

שלום אני בת 27 ולאחרונה אני בבעיה נוראית. מזה שנתיים אני סובלת מגזים מסריחים ומציקים ללא סימנים נוספים. קצת כאבי בטן וזהו. נבדקתי (חיצונית ע"י מישוש בבטן ) וגם עשיתי אנדוסקופיה של מערכת העיכול העליונה שם נמצא אולקוס שהתרפא. היום מזה שבועיים אני מרגישה צורך לעשות צרכים (קקי) ולא יוצא. אני ממש מרגישה שאני מיילדת את הקקי ממש מכניסה אצבע ומוציאה גושים קטנים של קקי. זה לא נראה לי תקין מה גם שיש גושים ממש פיצים שמסתובבים וזה אולי גורם מחלות? הרגשתי שפי הטבעת הוא מין צינור שבסופו מערה וממנה איזה קפל שמוציא את הקקי. אבל בסוף הצינור הוא כאילו לא לגמרי חלק ויש כאילו נקודה או פצעון קטן טן מאוד . האם זה מצריך בדיקה ? של מי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות

פרופ' עמי ספרבר
    16/10/2008

שלום רב,
    על פי התיאור נראה שאת סובלת מהפרעה תפקודית של מערכת העיכול, אם כי יכולה גם להיות בעיה משולבת ברצפת האגן (שרירים ועצבים המשתלבים בתהליך היציאה).
    מומלץ בהחלט להיבדק. אפשר לפנות לגסטרואנטרולוג המתמחה בבעיות ברצפת האגן. יש מרפאה כזו במכון גסטרו באיכילוב.
    בהצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו